El presentador Jorge Javier Vázquez de braços plegats i amb rostre seriós

Mediaset cancel·la 'GH VIP' i anuncia un altre 'reality' que farà tremolar els famosos

El nou programa posarà als concursants coneguts en una difícil tessitura

Els fidels seguidors de Telecinco estaven comptant les setmanes que quedaven per a l'inici de la vuitena edició de 'GH VIP'. Però, hauran de parar els seus comptes. Mediaset ha decidit posposar la seva estrena, que estava previst per al pròxim mes de setembre.

Això sí, en el seu lloc s'emetrà un 'reality' nou al nostre país, que ha triomfat en altres racons de món. Ens estem referint a 'Secret Story'.

El nou programa que arribarà a Telecinco

Aquesta setmana ha sigut quan Mediaset ha publicat que els fans de 'Gran Hermano VIP' hauran d'esperar per gaudir de la nova edició. No obstant això, per fer-los més amena l'anhelada arribada del format podran gaudir d'un altre 'reality'.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

'Secret Story,la casa de los secretos' és el títol complet del nou programa que serà una versió de l'original 'GH'. Sí, perquè consisteix a 'tancar' a diverses persones en una casa per conviure. Però, el diferent respecte a aquell és que els concursants són una espècie d'investigadors.

En concret, cada participant té un secret, real o fictici, i compta amb dues missions. Una, que cap dels seus companys pugui descobrir aquest. I dos, esbrinar què amaguen els altres.

Els concursants residiran en un habitatge ple de càmeres, excepte el bany, i el seu dia a dia serà seguit pels espectadors. Un públic que tindrà el poder per modificar el rumb del 'reality' en més d'una ocasió.

Fora del nostre país ha triomfat a Portugal, Canadà o França, on s'han arribat a emetre un total d'onze edicions. I ara s'espera que passi el mateix a Espanya. Però aquí s'introduirà una novetat mundial: els participants seran famosos.

De la mateixa manera, s'ha exposat que Mediaset ja ha iniciat, al costat de 'Zeppelin', la producció d'aquest nou format, la idea original de Banijay. Aquest s'ha presentat sota el lema: «Tots tenen secrets. Descobreix-los».

Presumiblement, serà al setembre quan comenci a emetre's, ja que vindrà a ocupar el buit que s'havia reservat per a 'GH VIP'. No obstant això, la cadena seguirà treballant en aquest últim, del qual  ja havien sorgit nombrosos rumors.

Així, per exemple, s'havien publicat els noms de possibles concursants. I entre aquests estaven Rocío Flores, Julia Janeiro Campanario, Zayra Gutiérrez, Carmen Borrego, Diego Matamoros, Chelo García Cortés o Miguel Ángel Nicolás.

La reacció a la notícia de Telecinco

Com no podia ser d'altra manera, la notícia del canvi de 'reality' que arribarà a la tardor no ha passat desapercebuda. No només els mitjans s'han fet ressò d'aquesta, sinó també els espectadors de Mediaset han donat ja el seu punt de vista.

La veritat és que han existit opinions de tota mena al respecte. D'una banda, hi ha els qui s'han pres malament el retard de l'estrena de 'GH VIP 8'. I han deixat constància d'això amb missatges en xarxes com: «Deixeu-vos de secrets i merdes».

Això sense oblidar altres comentaris com «Volem 'el VIP' i no això» o «Ens traieu 'GH' per aquesta autèntica merda?».

D'altra banda, hi ha a qui el nou 'reality' els ha cridat l'atenció i creuen que pot ser un encert. I ho han manifestat dient: «Jo vaig veure l'edició de Portugal i em va encantar. Mola molt».

És més, fins i tot hi ha espectadors que s'han animat a fer-li peticions a Mediaset. Mostra d'això són missatges com aquests. «Tant de bo la presentadora sigui Rocío Carrasco. Seria una cosa nova, rostre fresc i renovat».

I també han apostat per sol·licitar que entre els possibles concursants estiguin Oriana, Sofia Suescun, Aída Nízar o Estela Grande. Tanmateix, caldrà esperar per veure si els fan cas.