Mediaset cancel·la 'Las mañanas de Cuatro'

L'equip de Jesús Ruiz ha estat informat que a partir del 14 de juliol no compten amb ells

Sede de Mediaset
Seu de Mediaset | Catalunya Diari

Javier Ruiz i el seu equip s'han quedat sense feina després que Mediaset comuniqués que cancel·lava 'Las mañanas de Cuatro'. La productora ha anunciat com una «fi de temporada» aquesta mesura, encara que tot sembla indicar que serà un adéu definitiu. 

L'arribada del Mundial de futbol de Rússia ha provocat que el grup encapçalat per Paolo Vasile pretengui destinar un espai exclusiu a la competició. Per això, l'horari matinal permetrà fer un resum dels partits jugats el dia anterior i parlar dels que es realitzaran aquella jornada. 

No obstant això, segons apunta el portal 'Yotele', Mediaset no ha cancel·lat temporalment 'Las mañanas de Cuatro', sinó que ho ha fet de forma definitiva, a partir del 14 de juny. D'aquesta manera, en poc més d'un mes, Cuatro canviarà permanentment la seva programació.

Mediaset cancel·la 'Las mañanas de Cuatro'

Javier Ruiz, presentador de 'Las mañanas de Cuatro'
Javier Ruiz, presentador de 'Las mañanas de Cuatro' | Cedida

 

Mediaset no ha confirmat oficialment aquesta decisió, però sembla que les desavinences amb Randstad podrien ser les causants de la cancel·lació. L'empresa de treball temporal aporta aquests empleats a la plantilla, però pròximament toca renovar l'acord.

El problema resideix que un cop acabi el contracte, Mediaset té l'obligació de quedar-se amb els treballadors si vol mantenir el programa. L'empresa dirigida per Paolo Vasile no contempla aquesta via, pel que optaran per desfer-se de l'equip. 

Una vegada presa aquesta decisió, queda veure qui ocuparà l'espai de 'Las mañanas de Cuatro' quan acabi el Mundial. Existeix l'opció que aparegui un format de debat semblant a 'Las mañanas de Cuatro', encara que també podria aparèixer un espai dirigit a l'entreteniment.

'Las mañanas de Cuatro', el programa amb més audiència

Tots els membres de la productora televisiva han quedat sorpresos un cop s'ha conegut la decisió. Amb la cancel·lació de 'Las mañanas de Cuatro' també desapareix el format més exitós de la cadena.

El programa que dirigeix Javier Ruiz superava el 10% de share, convertint-se en l'espai amb millor percentatge de Cuatro de manera habitual. Aquesta mateixa setmana, va aconseguir el 12% d'audiència, superant qualsevol altre emissió.


Comentaris

envia el comentari