L'última noticia sobre el coronavirus que deixa Toñi Moreno sense feina

La presentadora va presentar el seu programa per útlim cop aquest divendres

Toñi Moreno, en arxiu, presentant 'Mujeres y Hombres y Viceversa'
Dràstica decisió de Mediaset amb 'Mujeres y Hombres y Viceversa' | Catalunya Diari

El coronavirus continua afectant molt als programes de televisió. Un altre espai televisiu ha hagut de ser cancel·lat a causa de la seva impossibilitat per a seguir endavant enmig d'aquesta crisi. Tothom s'està veient molt perjudicat davant aquesta pandèmia.

Ja és totalment oficial que 'Mujeres y Hombres y Viceversa' ha estat cancel·lat. Aquest espai de Mediaset se suma a la llista de programes que han estat cancel·lats a Espanya per culpa del coronavirus. Mediaset ha decidit que aquest programa de cites presentat per Toñi Moreno es cancel·li temporalment davant la impossibilitat de continuar amb la seva tònica habitual.

Sense data de retorn

La cadena de Paolo Vasile ha decidit suspendre la producció de l'espai que presenta Toñi Moreno fins que tot torni a la normalitat i la crisi del coronavirus comenci a donar treva. L'última entrega de l'espai va ser el 20 de març. Mediaset no ha previst cap data perquè es reprengui la producció i emissió del format.

Amb aquesta notícia, Toñi Moreno es queda de moment sense treball, malgrat que continuarà tenint molta activitat en el seu canal de Mtmad. És el primer cop en molt de temps que la de Sanlúcar de Barrameda es queda sense feina. Aquesta situació està deixant a molts professionals de televisió a l'atur de manera provisional.

Telecinco està començant a prendre mesures dràstiques. En primer lloc va cancel·lar 'El tirón' de Christian Gálvez, després 'La habitación del pánico' de Nuria Marín, i ara el programa presentat per Toñi Moreno. A banda d'aquestes suspensions, la resta de programes continuen però sense la presència de públic ni d'una bona part del personal tècnic, com és el cas de l'equip de maquillatge.


Comentaris

envia el comentari