La 'cagada' de Paz Padilla amb el coronavirus que ha indignat Mediaset

El grup Mediaset està descontent amb la presentadora

Paz Padilla després del funeral de la seva mare, el 12 de febrer de 2020
Paz Padilla mostra obertament el seu suport a Spiriman | G3

La crisi del coronavirus que afecta Espanya i que actualment deixa un balanç de gairebé 40.000 infectats i 2.700 morts, ha comportat que, de manera indirecta, es produeixi un malestar notable de Mediaset amb la coneguda presentadora Paz Padilla. De fet, alguns rumors senyalen que el seu lloc de treball podria estar en perill.

Al grup televisiu no li ha agradat gents que la nascuda a Cadis hagi fet servir les xarxes socials per donar un missatge de suport al metge Jesús Candel, més conegut a Internet com Spiriman. El sanitari va intervenir fa uns dies a 'Sálvame', oferint un espectacle vergonyós.

No només va carregar contra els membres de govern sinó contra els mateixos col·laboradors de l'espai, per estar presents a plató i no confinats a casa. Això sense oblidar les pujades de to per defensar la necessitat d'un confinament per fer front al Covid-19, una malaltia de la qual reia fa unes setmanes assegurant que es tractava d'una simple grip.

En qualsevol cas, els vídeos de Caden s'han popularitzat a les xarxes i Paz Padilla, tot i la tensa intervenció que el doctor va protagonitzar a Telecinco, ha estat una de les primeres en compartir una de les seves noves publicacions.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@spiriman.yeah Médicos que advierten de la carga viral del corona virus

Una publicación compartida de Paz Padilla (@paz_padilla) el

Segona acció que molesta a Mediaet

Aquest no ha estat l'únic moviment de la presentadora que ha provocat malestar en el grup empresarial de Vasile. Segons hem pogut veure, Paz Padilla ha pujat al seu perfil d'Instagram un vídeo d'Antena 3, cadena rival de Telecinco. Al vídeo, es pot veure la manera correcta de rentar-se les mans durant el confinament, per tal d'extremar les precaucions i fer front al coronavirus.


Comentaris

envia el comentari