YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

ÚLTIMA HORA

💉 El Camp Nou es convertirà en un dels set punts de vacunació massiva a Catalunya

Risto Mejide revela el secret de Telecinco amb Antonio David Flores

El presentador de 'Todo es mentira' es pronuncia sobre l'acomiadament del col·laborador

Poques coses han mantingut als teleespectadors enganxats a la pantalla com el documental de Rocío Carrasco. El passat diumenge, 21 de març, Telecinco emetia les dues primeres entregues fent que part del país es paralitzés davant el testimoni de la filla de Rocío Jurado i Pedro Carrasco.

La seva versió de com havia estat la seva vida al costat d'Antonio David Flores ha commocionat a tots i ha provocat una allau de reaccions, no hi ha programa de televisió o xarxa social que no es troba ressò de les paraules de Rociíto i les conseqüències que aquestes han tingut.

Encara queda molt, però molt de què parlar, ja que la sèrie-documental no ha arribat al seu final, i Rocío Carrasco encara ha de revelar més moments de la seva vida. Fins ara, el que ha explicat no ha deixat indiferent a ningú, fins al punt de generar un debat polític sobre el qual encara queda pendent per fer respecte a la violència masclista. Després d'escoltar el testimoni de Rocío Carrasco, 'Mediaset' anunciava l'acomiadament d'Antonio David Flores.

📲 ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Risto Mejide es pronuncia sobre l'acomiadament d'Antonio David

'Rocío: Explicar la verdad para seguir viva' s'ha colat també al programa 'Todo es mentira', presentat per Risto Mejide i a qui no han passat desapercebudes les reaccions polítiques que ha tingut el documental. D'aquesta manera, el presentador ha volgut analitzar minuciosament tot el qual s'ha parlat sobre la relació de la filla de Rocío Jurado i l'exguàrdia civil des de l'any 1999.

El programa de Cuatro també es feia ressò de l'acomiadament fulminant d'Antonio David Flores i ha sigut quan Risto Mejide no ha dubtat a carregar contra la cadena: «Toca fer una mica d'autocrítica, si el contingut d'aquest documental ja se sabia, igual hauria estat bé prescindir abans de l'emissió».

«És l'opinió d'un presentador d'aquesta casa, l'opinió lliure com sabeu. Però crec que sí, que avui és el dia en què s'ha emès, però si ja se sabia, s'hauria d'haver prescindit abans», continuava dient Risto, deixant clar la seva postura i afirmant que la cadena hauria d'haver acomiadat a Antonio David Flores en el mateix moment en què es va gravar el documental i no esperar que s'emetés, perquè ja havien tingut coneixement del qual en ell s'explicava.

Així va anunciar 'Sálvame' l'acomiadament d'Antonio David Flores

No havien passat ni 24 hores des que s'emetés el documental de Rocío Carrasco quan 'Mediaset' decidia prescindir d'Antonio David Flores. El testimoni de la filla de Rocío Jurado revelant com es va sentir maltractada per l'exguàrdia civil va provocar que diverses veus s'alcessin demanant l'acomiadament del col·laborador i, abans que comencés 'Sálvame', ja es coneixia la decisió de la cadena.

Només arrencar el programa presentat per Jorge Javier Vázquez, Carlota Corredera informava l'audiència de la cessació per part de la cadena de la vinculació laboral amb Antonio David Flores, tant al seu treball a 'Sálvame' com a la resta de programes de 'Mediaset'. Una decisió presa arran del testimoni de Rocío Carrasco, on va confessar «em va agafar dels cabells i em va donar amb el cap a la taula», a més d'haver rebut nombrosos insults per part del seu exmarit durant el matrimoni.

L'acomiadament d'Antonio David Flores ha generat molta controvèrsia a les xarxes socials i el seu anunci enxampava per sorpresa a Risto Mejide, qui es feia ressò de l'arrencada de 'Sálvame' criticant que la cadena no hagués actuat abans si ja era coneixedora de tot el qual Rocío Carrasco havia explicat al documental.


Comentaris

envia el comentari