Melani, la valenciana de 12 anys que avui pot guanyar Eurojunior

La cantant porta més de mig any preparant la cançó i la posada en escena.

Melani García
Melani García fa una setmana que és a Polònia preparant l'actuació | RTVE

Avui a partir de les quatre de la tarda, dinou països, entre ells Espanya, es disputaran el premi d'Eurovisió Junior 2019. Aquest any els certàmens se celebrarà a Gliwice, Polònia i enguany té una importància única, pel fet que Espanya torna al festival després de molts anys sense participar-hi. 

La representació espanyola recaurà sobre Melani García, una nena de 12 anys i originària d'Eliana (València). La cantant que representarà el tema 'Marte' i que pretén conscienciar als espectadors amb la importància que té el canvi climàtic, no és desconeguda pel gran públic, doncs va ser proclamada guanyadora de la quarta edició de 'La Voz Kids', formant part de l'equip de Melendi.

Important canvi en el sistema de votació

Si comparem la versió adulta amb la junior, podrem veure que el principal canvi el trobem en el sistema de votació. Si en la versió adulta no podem votar-nos a nosaltres mateixos i el vot és per telèfon, en la versió 'junior' ens podem cotar a nosaltres mateixos a través del web del festival i a més, de manera gratuïta. Això suposa el 50% del vot i la resta arriba per part d'un jurat professional.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari