Melero i Marc Ribas, presentadors de les campanades de TV3

La periodista del 'Tot es mou' i el presentador 'Cuines' seran els presentadors d'una edició que es tornarà a celebrar a Barcelona

TV3 es prepara per a un dels dies més especials de l’any. El cap d’any és una d’aquelles dates encerclades amb vermell al calendari de Televisió de Catalunya i, per això mateix, un mes abans de la cita ja ha sortit a la llum qui seran els presentadors de la gala d’enguany: Helena Garcia Melero, presentadora del ‘Tot es mou’; i  Marc Ribas, la cara visible del ‘Cuines’.

Evidentment i com indica la lògica, l’especial campanades s’emetrà el proper 31 de desembre minuts abans de l’hora punta —a les 23:40 hores—. D’altra banda, TV3 opta per no modular la seva estratègia i  tornarà a menjar-se el raïm a Barcelona.

La dupla de TV3: una periodista i un cuiner

‘Tot es mou’, ‘Cuines’ i ‘Joc de Cartes’. Aquesta serà la combinació escollida per Televisió de Catalunya per intentar superar les campanades d’altres cadenes de ressò nacional com TVE, Telecinco, Antena3, Cuatro o La Sexta.

«Ens fa molta il·lusió presentar les campanades de TV3 per donar la benvinguda al 2019», explicava la mateixa Helena Garcia Melero mentre Marc Ribas, al fil de la qüestió, ironitzava: «Jo per Cap d’Any no cuinaré... és una tradició». Veurem, doncs, quin és el resultat que ens brinda la nova aposta de TV3 per a les campanades d'aquest 2018. 

La dupla, d’altra banda, dista força de la parella que vam poder veure l’any passat presentant les cèlebres campanades des de la Torre Agbar de la ciutat comtal. Aleshores, el còmic Quim Masferrer i la periodista Ruth Jiménez van presentar la ineludible cita i, tal com espera repetir enguany Televisió de Catalunya, les xifres de ‘share’ van ser tot un èxit.