Crisi nerviosa d'una concursant de 'La isla' en veure unes imatges del seu xicot

La concursant no ha pogut aguantar la ràbia que li feia veure a Tom amb una altra noia

Melyssa i Tom durant la seva participació a 'La isla de las tentaciones'
Crisi nerviosa d'una concursant de 'La isla' en veure unes imatges del seu xicot | Telecinco

Tot i que no podrem veure la primera foguera de 'La isla de las tentaciones 2' fins a la pròxima setmana, aquesta nit hem pogut veure les primeres imatges d'aquesta, i ja s'ha pogut veure que la cosa s'embolicarà com mai abans. La foguera comença amb les noies reunides amb Sandra Barneda per a veure com han anat els primers dies de convivència dels nois amb les seves temptadores.

La primera protagonista del visionament d'imatges ha estat Melyssa, la qual ha pogut veure al seu nòvio Tom passant-ho d'allò més bé amb les solteres que l'acompanyen a la seva vil·la.

De fet, podríem dir que Tom ha protagonitzat les imatges més calentes de l'edició quan Luzma li ha xuclat el coll a conseqüència d'un joc d'atreviment en el qual estaven participant. Tom, lluny d'apartar-se i guardar un respecte a la seva noia, es deixava encantat i encaixava de grat el gest de la soltera. Això no ha estat tot, perquè Melyssa ha hagut de veure com el seu noi la critica davant de totes les solteres.

El jove ha explicat que la seva nòvia no tolera que ell pugui veure a altres noies maques i que això el porta a enganyar-la, callant-se el que opina de la resta de noies que no són ella. A més, tampoc dubta a deixar-la com una gelosa compulsiva, explicant que a vegades es preocupa per coses que no tenen importància.

Melyssa s'esfondra víctima de la pressió

El vídeo ha enfonsat per complet a Melyssa, que no ha trigat a abandonar el set plorant i sense atendre raons. Les seves companyes han intentat retenir-la sense èxit, mentre que ella era víctima d'una crisi nerviosa perquè no sabia gestionar la deslleialtat del seu nòvio, el mateix que li va prometre respectar-la fa pocs dies, just quan van desembarcar en aquesta nova aventura televisiva.


Comentaris

envia el comentari