L'estat de salut de Melyssa Pinto, evacuada de 'Supervivientes'

La concursant es troba sota observació

Els dos mesos que els participants de 'Supervivientes 2021' fa que són a l'illa estan començant a passar-los factura. Les dures condicions a què s'han d'enfrontar diàriament han fet que alguns d'ells hagin necessitat ajuda mèdica per sobreposar-se, com, per exemple, va ser el cas d'Alexia Rivas poques setmanes després de començar la seva aventura, o Melyssa Pinto, qui va posar en alerta a familiars i amics en haver de ser evacuada.

L'exconcursant de 'La Isla de las Tentaciones' va despertar enmig de la nit amb un preocupant malestar que va obligar la intervenció immediata de l'equip mèdic del programa que va prendre la determinació de treure-la de Playa Cabeza de León per poder ser atesa fora de l'illa.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

«No m'aguanto de peu»

Una complicada nit va ser la que va haver de passar Melyssa Pinto quan es va despertar amb nàusees: «He vomitat i he fet diarrea alhora, no m'aguanto a peu». «No m'agrada estar així. És que a sobre, quan estic així, és com que necessito la meva mare», va afegir sense poder contenir les llàgrimes. Ràpidament el metge va acostar-se a l'illa per examinar a la concursant i preguntar-li si havia menjat alguna cosa que pogués haver-li fet mal. Aquesta els va contestar que només havia menjat peix, com la resta dels seus companys, i van decidir traslladar-la per poder fer-li les proves pertinents i trobar l'origen del seu malestar.

Un cop a la cabana presidencial, Carlos Sobera va contactar amb ella des del plató de 'Tierra de Nadie' per saber com es trobava: «Encara no estic millor, he passat una nit molt dolenta, he intentat menjar una mica d'arròs, però tinc l'estómac molt tancat i, malgrat tot el que he expulsat el meu cos, no aconsegueix recuperar-se bé, però ho aconseguirem».

Un quadre agut de gastroenteritis

El presentador informava a la catalana que el seu estat era encara delicat i que, per precaució, no podia incorporar-se als seus companys. Seguidament llegia l'informe mèdic per tranquil·litzar Melyssa i els seus familiars i amics: «La passada nit has patit un quadre de gastroenteritis aguda el qual t'ha provocat intolerància als líquids i als sòlids. Per evitar que et deshidratis, observar la teva evolució i veure com respons al tractament mèdic, t'has de quedar en observació almenys una nit amb una dieta estricta de peix i arròs per poder prendre la medicació».

Conscient de l'amarg moment que li tocava passar, el presentador va voler enviar tot el suport possible: «Volem enviar-te des d'aquí tot el nostre afecte, volem que et recuperis molt aviat. Pren-t'ho com un breu descans i com una etapa per tornar amb més força encara a partir de demà». Després de rebre la notícia que no estava en condicions de tornar a l'illa, l'exsupervivent va quedar molt afectada, però va voler treure forces perquè la seva família no patís en veure-la així: «Ho aconseguiré. I la meva família que no es preocupi, estaré bé».

Melyssa Pinto s'ha convertit en una de les concursants més estimades per l'audiència i no han deixat de publicar-se missatges d'ànim perquè pugui recuperar-se aviat. Encara li queda un temps per recuperar les forces perdudes i superar la gastroenteritis que l'ha apartat per un dia de la resta dels seus companys. Però, sota l'atenta mirada de l'equip mèdic, la 'influencer' espera que li donin el vistiplau per seguir amb l'aventura.


Comentaris

envia el comentari