Melyssa i Tom a 'La isla de las tentaciones'

Melyssa de 'La isla' té un nou nòvio: un enemic íntim de Tom Brusse

La jove podria haver trobat l'amor després del programa

'La isla de las tentaciones 2' ha estat tot un èxit. El 'reality' de Telecinco ha finalitzat la seva emissió congregant a més de 3 milions d'espectadors. Aquest dimecres s'emet el retrobament de les parelles 3 mesos després. Una de les parelles, com la de Melyssa i Tom, es tornaran a veure les cares després de la seva tensa ruptura.

Precisament aquests dos joves han estat els protagonistes de la segona edició del programa emès a Telecinco. Tant Tom com Melyssa van deixar molt clar que ja no es podien ni veure, encara que hi ha rumors que afirmen que després del programa van tenir un acostament.

Encara no se sap què ha passat realment entre ells dos, caldrà esperar a aquest dimecres igual que amb la resta de parelles. El que s'acaba de descobrir és que Melyssa podria haver recuperat l'amor amb un jove conegut de Telecinco.

La portuguesa ha estat caçada de la mà amb un noi. Ella mateixa va confessar que el que li havia fet Tom era imperdonable, motiu pel qual necessitava trobar a algú sincer i honest que pugui estar a la seva altura. Melyssa es va donar a conèixer a 'Mujeres y Hombres y Viceversa' sent l'escollida de Santana. No obstant això, aquesta relació va durar poc i la jove va acabar acceptant el tron, lloc on es va enamorar de Tom Brusse.

Melyssa Pinto va entrar a 'La isla de las tentaciones' amb l'objectiu d'enfortir la seva relació amb Tom. Tres mesos després i després de la infidelitat del seu ex, la jove podria haver recuperat l'amor. Melyssa Pinto es troba a París, lloc on s'ha filtrat un vídeo en el qual apareix ella caminant agafada de la mà al costat de qui sembla ser la seva nova parella.

Melyssa, caçada amb un enemic de Tom

Aquesta persona podria ser Álex Guijo, segons han comentat les xarxes. Aquest noi és un vell conegut de 'Mujeres y Hombres y Viceversa', ja que allí va ser 'tronista' i pretendent. No sols això, sinó que el jove va arribar a ser un dels pretendents favorits de Melyssa durant l'estada en el programa.

De ser això cert suposaria un revés per a Tom, ja que Álex Guijo va ser un dels seus principals enemics en el programa, presentat en aquells dies per Toñi Moreno. De moment Melyssa no ha dit res sobre la seva vida privada, ja que per contracte no poden comunicar res fins que no s'acabi del tot aquesta edició de 'La isla de las tentaciones'.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bomba: @melyssapiinto enxampada passejant amb un noi per Paris. enhorabona bella

Una publicació compartida de ILLA TEMPTACIONS (@gh_myhv) el