Melyssa de 'La isla' també trenca amb el passat amb un 'look' irreconeixible

La jove ha decidit mostrar un nou aspecte

Imatge de Tom i Melyssa, exconcursants de 'La Isla de las tentaciones'
Melyssa Pinto ens ha ensenyat el seu nou 'look' | TELECINCO

'La isla de las tentaciones 2' ha generat una gran quantitat de polèmiques sobre Melyssa Pinto i Tom Brusse. La seva relació va trencar-se a l'illa, ja que el jove francès va ser-li infidel. La reacció de Melyssa durant la 'foguera de confrontació' ha estat un dels grans moments de l'edició. Tots dos es van recriminar moltes coses i la situació va ser tensa. La jove, d'origen portuguès, va reconèixer haver patit molt, ja que estava molt enamorada de Tom.

Ara sembla que, a poc a poc, Melyssa va recuperant el somriure. Segons va confirmar al programa de retrobament presentat per Sandra Barneda, l'ex de Tom té una nova il·lusió. Sembla que la jove està sortint amb un antic pretendent seu de 'Mujeres y Hombres y Viceversa', o això podem veure a les xarxes socials.

Ara bé, Melyssa i Tom encara s'han de veure les cares en un últim debat. És evident que l'amor es va trencar per complet i ara no volen veure's. Però la jove ha canviat dràsticament el seu 'look' per anar al programa. Segons s'ha vist a les xarxes socials, la jove ha deixat a tots en xoc amb el seu nou 'look'.

El nou aspecte de Melyssa

Melyssa Pinto i la seva amiga Fiama han publicat una sèrie de vídeos a les seves històries d'Instagram en què apareix amb els cabells rossos. Aquest 'look' ha sorprès molt, ja que la jove va confessar a 'La isla de las tentaciones' que sempre havia somiat a tenir la cabellera llarga i morena com la que va lluir al 'reality'. Molts dels seus fans creuen que ella és incapaç de fer-se això i diuen que podria ser una perruca.

Melyssa Pinto amb els cabells rossos
Així ha aparegut Melyssa a les històries d'Instagram de Fiama | Instagram

Amb aquest nou aspecte, segur que la jove posa punt final al seu passat. Ja res és com abans, ja que tal com va reconèixer, ara és una noia jove disposada a viure la vida sense que ningú li faci mal o prengui decisions per ella. El seu gran suport en aquests moments està sent Fiama, que també va participar a 'La isla de las tentaciones' en la primera edició.


Comentaris

envia el comentari