Concursants de 'La isla de las tentaciones'

Una concursant se salta les normes de 'La isla de las tentaciones': «Hi haurà conseqüències»

El programa ha anunciat que haurà de superar una prova d'eliminació com a amonestació pel seu comportament

Melyssa, una de les concursants més sonades de la segona temporada de 'La isla de las tentaciones', s'està convertint en una de les revelacions de la nova temporada televisiva, especialment després del que va fer durant la gala d'aquest dimecres. La seva relació amb Tom, un dels més criticats a les xarxes, no era gaire bona abans d'entrar al 'reality' i ells volien fer servir el programa per reactivar-la i revifar la seva història, però, de moment, el que està passant és pràcticament el contrari. 

Tom està gaudint d'allò més amb les temptadores de la seva vila mentre Melyssa pateix, s'enfada i busca venjança pel comportament del seu xicot. Tant és així que va demanar al programa poder parlar amb ell i demanar-li explicacions, però el programa li va denegar la petició.

Ella, lluny d'acatar les normes, va decidir imposar justícia per la seva banda i va dir a les seves companyes que volia escapar-se i anar a la vila dels nois. Les altres concursants van intentar treure-li aquesta idea del cap, però no van tenir gaire èxit i Melyssa va acabar fugint mentre totes dormien. 

Finalment, la concursant va aconseguir arribar a la casa on estava en Tom, es va colar pel jardí i es va trobar tots els nois allà, ja que estaven celebrant una festa. Un cop allà, Melyssa va aprofitar per insultar el seu xicot i mostrar-li la seva ira per la seva traïció. 

El programa prendrà mesures

Melyssa ha regalat un dels moments televisius d'aquesta temporada que alguns ja posen a la mateixa altura que el famós «Estefaníaaaa!» que va catapultar a la fama Fani i Cristopher l'any passat. I malgrat que tot això impliqui més audiència i més popularitat per al programa i per a Telecinco, no deixaran que aquesta mena de comportaments se segueixin produint sense conseqüències. 

Sandra Barneda, la presentadora del programa, recordar en un avançament de la pròxima gala que el comportament de Melyssa està prohibit i que posa en risc l'experiència, motiu pel qual prendran mesures contra ella en forma d'una amonestació. Melyssa haurà de superar una prova d'eliminació si vol continuar al programa.

A més, 'La isla de las tentaciones' ha anunciat també que pròximament entrarà a concursar una nova parella després de viure el primer abandonament, protagonitzat per Inma i Ángel, després de passar tota la setmana patint, ella per si el seu xicot estava festejant amb alguna temptadora; i ell sense fer res per por al fet que la seva noia ho malinterpretés.