Una de les Campos, tancant el seu contracte per a 'Supervivientes': «L'any que ve sí»

La col·laboradora hauria rebutjat participar en l'actual edició, tot i que sí que se la pot veure en els debats del programa

Molts crítics de la televisió insisteixen que el clan de les Campos estaria ja més que acabat en el món televisiu, si més no a escala nacional, però el cert és que tant María Teresa Campos com Carmen Borrego i Terelu Campos encara tindrien alguns camins que explorar i que els permetria seguir estant a la 'picota' i guanyant importants quantitats de diners.

Ja quan va acabar 'Qué tiempo tan feliz', molts van creure que les Campos havien mort a Telecinco, però no, després es va activar el 'reality' familiar i les tres van guanyar una important projecció televisiva, encara que aquesta estava més enfocada a vendre-les com a personatges i no com a comunicadores.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

El 'docu-reality' va funcionar de luxe i Telecinco va aconseguir unes audiències excel·lents, però tot i que celebraven les bones dades, les Campos es resignaven a dir que havien participat en un 'reality'. Aquestes no sabien que el que van repudiar en aquell temps, podria ser ara la solució almenys per a una d'elles.

Carmen Borrego va anar ahir al debat de 'Superivientes: Tierra de nadie' en qualitat de col·laboradora, però quan ningú ho esperava, la filla de María Teresa Campos ha deixat anar una bomba i que, si es confirma, podria ser un dels grans reclams del programa de supervivència.

Carmen va assegurar que està prenent bones notes del programa i també que potser podria convertir-se en concursant de ple dret de la pròxima edició del programa de supervivència. Aquesta afirmació va ser celebrada pels seus companys de plató i també pels espectadors que s'han animat a somiar sobre la presència de la Campos menor en les platges hondurenyes.

No és la primera vegada que Carmen estudia l'opció d'anar al programa, ja la setmana passada va tornar a posar el tema sobre la taula i va valorar el fet de convertir-se en concursant del programa.

La veritat és que la cadena estaria encantada de rebre a Carmen com a supervivent, i no tindria problema perquè la productora la fitxés per viure aquesta experiència. De fet, la mateixa col·laboradora va confirmar fa uns mesos que en aquesta mateixa edició se l'havia ofert participar-hi, però que en aquesta ocasió, li va faltar valor per afrontar aquesta arriscada experiència.

Segons sembla, la productora li va posar sobre la taula un dels contractes més suculents d'aquesta edició, però tot i que va afirmar que s'ho pensaria, no va trigar massa hores a desestimar l'oferta televisiva.

La productora va darrere de les Campos

'Bulldog TV', la productora responsable del programa, sembla que des de fa molt de temps té entre cella i cella fer-se amb una de les Campos perquè es posi al capdavant d'aquest conegut programa. Carmen no ha estat l'únic intent del programa i sembla que en anteriors edicions, l'empresa audiovisual es va posar en contacte amb Terelu Campos i també amb la seva filla Alejandra Rubio per explorar les seves intencions, i veure si tindrien disponibilitat per afrontar l'aventura.

En aquest moment, les dues van declinar participar-hi, però les decisions poden anar variant a mesura que passa el temps i potser l'any que ve hi ha més d'una Campos que vol apuntar-se a l'aventura i volar cap a Hondures per viure la boja aventura. Oriana Marzoli, i que ja ha abandonat fins a dues vegades 'Supervivientes', s'ha ofert per concursar i guiar Carmen en la seva nova aventura. No obstant això, Borrego ha dit que si va, és ella sola i que no necessita l'assistència de ningú.

Segurament, Oriana no tindria de nou la confiança de la productora i que hauria fet la inversió fins a dues vegades perquè aprofités l'aventura, i és que en cap dels dos intents va passar de la setmana de convivència i va acabar tornant amb la cua entre les cames per no haver après a superar el joc. Una cosa semblant li va passar també a 'Gran Hermano VIP'.


Comentaris

envia el comentari