YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

La mentida que ha colat una temptadora i pot trencar l'única parella que queda

La parella ha superat totes les temptacions i podrien trencar en l'últim moment per culpa d'una mentida

Les parelles de 'La isla de las tentaciones 3' a la platja
Una noia de 'La isla de las tentaciones' podria trencar l'única parella que queda | Mediaset

A 'La isla de las tentaciones' s'han pogut veure tota classe de jugades per trencar relacions i fer caure als concursants en les xarxes dels temptadors i temptadores. De fet, aquesta és la feina dels solters i solteres del programa, seduir a la resta de concursants que tenen parella per tal de crear polèmica i guanyar audiència.

Hugo i Lara, en perill 

Sense cap mena de dubte, hi ha moltes tècniques de seducció. De fet, aquesta nit hem pogut veure com una concursant s'ha aprofitat de la mentida per seduir a un dels nois de 'La isla'. Recordem que la nit abans, els solters i solteres van protagonitzar un cara a cara amb les parelles dels seus temptats per tal de respondre a tots els seus dubtes sobre les respectives parelles.

En termes generals, els temptadors i les temptadores van explicar amb sinceritat el que opinaven les seves respectives parelles. Tot i això, com hem esmentat anteriorment, hi ha una temptadora que ha mentit per tal de carregar-se l'única parella fidel que queda dins el 'reality'.

Hugo i Lara, la parella del moment, estan vivint l'experiència amb molts nervis i amb prudència per no trair-se. Ara bé, la situació podria canviar amb les declaracions de Susan. 

El programa va decidir que Susan i Lara es trobessin en el cara a cara, ja que Susan és la noia que podria temptar a Hugo. Evidentment, les dues noies van estar molt tenses i amb males cares. De fet, el pitjor va arribar quan Lara va preguntar-li si Hugo encara segueix enamorat d'ella, a la qual cosa Susan va respondre que no. 

Susan explica una mentida 

A l'última gala hem pogut veure com Susan ha tornat a la seva vil·la i ha explicat com ha anat el cara a cara amb Lara. Així doncs, ha explicat quina ha estat la pregunta de la xicota d'Hugo i, sorprenentment, ha assegurat que va contestar que Hugo sí que estima a Lara. De fet, més tard ha admès davant de càmeres que ha dit una mentida.

Durant tot el programa, Hugo i Lara han demostrat ser una parella estable. Fins i tot, Hugo va manifestar voler casar-se amb ella. Ara bé, cal recordar que van començar el programa afirmant que havien trencat la relació en més d'una ocasió.

📲 ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.


Comentaris

envia el comentari