Carlos Sobera amb un cartell de First Dates

La mentida de 'First Dates' al descobert: «Soc actor i em van contractar»

'First Dates' ha quedat al descobert després de la revelació

En els últims programes de First Dates ens hem quedat sorpresos amb més d'un participant. Hi ha qui ha destacat pel seu masclisme, per la seva dura història personal o perquè tornava per donar-li una segona oportunitat a l'amor.

Però també ha cridat l'atenció un altre que va acabar quedant-se només després de la fugida de la seva cita. Es tracta d'un home que ara ha revelat que l'havia 'contractat' la productora. Es diu Miguel Vidal.

Conegut artísticament com a Nanu Ferrari, ha revelat com va ser la seva participació i la veritat és que ha deixat a Cuatro en evidència.

Nanu Ferrari a First Datis
El controvertit actor ha deixat en evidència a 'First Dates' pel que fa a credibilitat | Cuatro
 

El seu polèmic pas per 'First Dates'

Fa uns dies, Nanu Ferrari va anar al programa a tenir una cita i així trobar la seva mitja taronja. Es va presentar de manera molt educada i així va tractar a la dona amb la qual va sopar, Lola. Tot i això, aviat les coses no van començar a anar bé entre ells.

Ell semblava més disposat a promocionar-se com a actor i mag que a conèixer-la ella. Aquesta va intentar mantenir el tipus en tot moment davant les estridències de l'home. Ho va fer fins i tot quan li va realitzar un ridícul truc de màgia.

La tensió era evident entre els dos, però es va fer més palpable quan Vidal va voler tornar a fer-li un altre truc. Ella es va negar i va haver d'entrar en escena la cambrera Lidia Torrent. Aquesta li va dir a l'home: «Tu creus que has aprofitat el temps per conèixer a la Lola? Igual ella no necessita que l'entretinguis».

La resposta que va rebre va ser: «Ella ho està desitjant» i l'al·ludida no va dubtar a intervenir per negar aquesta afirmació. És més, tot seguit va decidir afegir: «A veure, Nanu, jo no vinc aquí a veure un espectacle. Jo vinc aquí a conèixer una persona».

Tot i el suggeriment de la Lidia que no seguís endavant amb el truc i del rebuig de la seva cita, ell va decidir que ho havia de fer. I això va provocar que la dona s'aixequés de la taula i marxés fora. Ho va fer després de dir: «Per aquí no passo».

«M'ha semblat tot el sopar fora de lloc. Jo me'n vaig. I me n'hauria anat abans el que passa és que per educació no ho he fet».

D'aquesta manera, va acabar una trobada que va acabar amb la dona escandalitzada i fugint. Tot mentre ell es mostrava histriònic i desubicat, el que va deixar a l'audiència amb la boca oberta.

Nanu Ferrari confessa la veritat sobre 'First Dates' 

Després del seu polèmic pas pel programa de Cuatro ha decidit explicar què va passar. Així, a través de l'agència que el representa com a actor, ha revelat que va ser contractat pel programa.

El mitjà 'Informació' és el que ha recollit les seves explicacions. Segons ha exposat l'esmentada agència, l'espai de Mediaset es va posar en contacte fa mesos amb Nanu. Li van fer la proposta que d'anar a tenir una cita i ell va respondre: «A mi no m'interessa trobar parella».

És més, va afegir: «Si vaig serà per embolicar-me amb el meu personatge». Pel que sembla, van acceptar la seva postura perquè «l'objectiu era crear espectacle».

Ara, per aprofitar la polèmica, l'agència ha volgut revelar que el que va fer el seu representat era un xou 'pactat'. D'aquesta manera, està aconseguint que ell tingui a hores d'ara protagonisme als mitjans i xarxes socials.

Sembla que volen aprofitar l'estirada televisiva per donar-lo a conèixer al gran públic, tot i que fa quatre dècades que treballa en el món de l'espectacle. Fins i tot ha participat en projectes a Hollywood al costat d'estrelles com Quentin Tarantino, Robert Redford o Ben Stiller, entre d'altres.

Sigui com sigui està encantat que es parli d'ell, encara que sigui per un vergonyós moment. I és que ha exposat que «L'important és que parlin, encara que sigui malament».