El presentador Jesús Vázquez durante la presentación Ferrero Rocher.

La mentida que Jesús Vázquez li va explicar a la seva mare just abans de morir

El presentador va dir una mentida piadosa a la seva mare per evitar que patís

Explicar mentides piadoses és una manera de disfressar l'engany envers una altra persona. De vegades, la veritat és tan dolorosa i innecessària que mentir és la millor opció per evitar el patiment.

En aquest cas, Jesús Vázquez és defensor de les mentides piadoses, sobretot després de viure una experiència personal que mai no oblidarà.

El conegut presentador televisiu ha revelat una mentida que va dir a la seva mare abans de morir i per la qual se sent profundament orgullós i feliç. Una confessió que ell mateix va fer fa poc més d'un any davant de Bertín Osborne.

La mentida pietosa de Jesús Vázquez a la seva mare abans de morir de càncer

Durant la seva entrevista a 'Mi casa es la tuya' el presentador es va obrir en canal. Va repassar la seva vida sense obviar les etapes més complicades i doloroses que ha viscut.

Entre elles, la mort de la seva mare a conseqüència del càncer que patia. També el problema judicial a què va haver d'enfrontar-se després de ser imputat al conegut com a 'Cas Arny'.

Com les altres cares conegudes del món de l'espectacle, Vázquez es va asseure davant la banqueta dels acusats per un suposat delicte d'abús de menors.

Diversos joves van desencadenar una investigació judicial i un escàndol mediàtic després de denunciar uns presumptes abusos sexuals comesos en un bar d'ambient gai anomenat Arny.

Fotomuntatge de Jorge Cadaval i Jesús Vázquez
Jorge Cadaval i Jesús Vázquez van ser imputats al 'Cas Arny' | GTRES

Entre els 47 imputats a la trama hi havia estrelles de la televisió com Jesús Vázquez i el còmic Jorge Cadaval, amb qui va fora una bonica amistat arran del cas. Tots dos es van oferir suport mutu durant el procés judicial i van continuar sent amics després de ser absolts.

La llarga batalla als tribunals va determinar la innocència de gran part dels acusats. Davant el jutge, els menors es van retractar i van afirmar que les declaracions contra alguns imputats van ser falses.

Jesús Vázquez va dir a la seva mare que havia estat absolt del 'Cas Arny'

Tot i això, abans que es produís la resolució judicial, Jesús Vázquez vivia tot el procés amb molta angoixa. No només per l'escàndol que s'estava produint en contra, sinó per la complicada situació que travessava la seva mare malalta de càncer.

«La meva mare es va posar malalta durant el judici, és una cosa que tinc a dins i ho vull treure. Tenia càncer i es va posar pitjor perquè estava patint tant... Estava malalta i per això no posava de part seva, no es cuidava».

«Estava destrossada, plorava, no es prenia les medicines. Ja vèiem que se n'anava», explicava el presentador posant èmfasi en com de malament ho estava passant la seva mare pel seu problema judicial.

Entre llàgrimes, Jesús va voler compartir amb el públic la mentida que tant ell com els seus germans van explicar a la seva mare perquè pogués descansar en pau.

Primer pla de Jesús Vázquez amb camisa blanca i fons difuminat
Jesús Vázquez va ser absolt del 'Cas Arny' | GTRES

«Mai ho he explicat, però ja mai més ho he de dir. Vaig fer una cosa molt maca amb els meus germans i una de les mentides més boniques que he dit a la meva vida. Vam fer un paripé els tres germans, un teatre», deia sense poder contenir l'emoció.

El presentador no volia que la seva mare visqués els seus últims dies amb vida angoixada i, molt menys, que marxés pensant que el seu fill estava ficat en un problema.

«Li vam treure la televisió de l'hospital i li vam dir que s'havia acabat tot, que el jutge havia dit que no tenia res a veure. L'endemà es va morir Bertín, esperava que passés això, se'n va anar més o menys bé, la van fer patir molt. Se li va canviar la cara i se'n va anar en pau», va confessar molt orgullós per la decisió que van prendre al seu moment.