La mentida de Jorge Javier acaba amb la final de 'Supervivientes'

Els seguidors d'Hugo Sierra se senten estafats pel programa

Jorge Javier Vázquez
Jorge Javier canvia les regles del programa sense avisar a l'audiència | CatalunyaDiari

Cada vegada queda menys per la gran final de 'Supervivientes 2020', i ara més que mai els ànims estan molt caldejats, sobretot després de la polèmica semifinal d'ahir. 

L'anomenada 'Legió' de seguidors de l'exparella d'Adara, Hugo Sierra, ha explotat a les xarxes socials per un suposat engany del programa que ha acabat perjudicant al concursant. Molts han carregat contra l'organització d'aquest, assegurant que han arrabassat laplaça de finalista a Hugo i s'han carregat així la final del reality. 

L'engany de Jorge Javier Vázquez

La polèmica s'ha generat perquè la setmana passada, en l'últim programa que els concursants encara estaven a Hondures, Lara Álvarez i Jorge Javier van anunciar que qui fos el guanyador de la prova de líder es convertiria automàticament en el primer finalista del concurs. El guanyador va ser Hugo Sierra, però sembla que no s'ha complert el que va prometre Jorge Javier. 

Uns dies més tard, els presentadors del programa van anunciar als concursants que aquest dijous s'haurien d'enfrontar a una nova prova de líder, on ara sí que en sortiria el primer finalista. Els seguidors del programa, i en especial, els fans d'Hugo Sierra, es van indignar per aquest canvi de regles d'última hora, del qual tampoc no es va informar l'audiència. No se sap el motiu d'aquest canvi, però el que està clar és que la productora s'ha vist obligada a improvisar per la crisi del coronavirus. 

Improvisació pel coronavirus

El coronavirus ha precipitat la tornada dels concursants a Espanya, ja que per fer una final a plató, era necessari que els semifinalistes viatgessin dues setmanes abans de la data marcada per poder complir amb el protocol de quarantena recomanat pel Govern. 

Captura comentaris twitter semifinal de Supervivents
Molts seguidors no van comprendre la decisió del programa de realitzar una nova prova de líder i noves nominacions | Twitter

És probable que aquest canvi en les regles s'hagi produït per un error de càlcul de l'organització, que va anunciar l'última prova d'immunitat i les últimes nominacions sense tenir en compte aquestes dues setmanes de concurs que s'havien de desenvolupar a Espanya. 

El que resulta curiós és que Hugo Sierra, que destaca pel seu caràcter i la seva competitivitat, no hagi posat cap oposició a realitzar una nova prova de líder. Potser l'organització sí que li va explicar a Hugo els motius reals que han amagat a l'audiència. 

'S'han carregat el final del programa'

Tot i que el concursant sí que va acceptar les noves regles del joc, els seus seguidors es neguen a passar per alt el que consideren un incompliment flagrant de les normes. Li van prometre a Hugo una plaça a la final i li van prendre en l'últim moment. En qüestió de dies, l'ex d'Adara ha passat de ser el primer finalista del programa a competir per no ser expulsat.

Captura comentaris twitter semifinal de Supervivents
Els seguidors d'Hugo Sierra consideren que l'organització li va prendre la plaça de finalista | Twitter

Després de realitzar el nou joc de líder, el panorama ha canviat completament per Hugo Sierra. Ana María Aldón va ser la guanyadora, que va aconseguir el primer lloc a la final, i Hugo Sierra va quedar finalment nominat i haurà de competir amb Jorge per no ser expulsat. Per a molts seguidors del programa, aquesta decisió s'ha carregat la gran final, que havia de tenir com a protagonistes a Sierra i Jorge. 


Comentaris

envia el comentari