Surt a la llum la gran mentida de la Gala 0 d''OT 2020'

Així ho ha explicat un dels concursants descartats en una entrevista

Encara no fa una setmana que va començar Operación Triunfo 2020 i el programa ja ha causat gran furor a les xarxes socials, té la primera possible parella de concursants i també la primera gran mentida. Així ho ha desvelat Adri Acuña, que va cantar a la Gala 0 'Me rehúso' de Danny Ocean i que estarà a la Gala 1 com a convidat.

 

Els concursants són els que escullen les cançons amb les quals es volen presentar a la Gala 0, on es decidia quins eren els 16 finalistes que entraven a l'Acadèmia per formar part d'aquesta nova edició. Això és el que creiem fins ara, ja que Acuña ha explicat en una entrevista a 'Formula TV' que ell no va triar cantar 'Me Rehúso'

 

La 'trampa' de l'organització a la Gala 0

Adrián ha confessat que «les meves eleccions principals van ser 'La flaca' de Jarabe de Palo i 'The A Team' d'Ed Sheeran, però em van fer suggeriments i em van demanar si podia cantar 'Me Rrehúso'» i afegeix que «vaig preguntar si feia la versió lenta, que és amb la qual em vaig presentar a la Fase 2 amb guitarra i més personal, i em van dir que fes la ràpida. En aquell moment, vaig pensar que ho feien perquè em deixés anar i pogués donar el màxim de mi».

 

No sabem si els hi va passar el mateix a tots els concursants però ha quedat clar que Adrián no va poder triar el tema que li hagués agradat cantar. «M'hauria agradat molt més fer 'The A Team' perquè és una cançó molt especial per mi, ja que me la va ensenyar el meu pare. Un tema que hagués arribat molt més a tothom».

 

Acuña ha afegit que ell volia cantar aquest tema perquè el que «més em crida l'atenció és poder cantar i fer sentir a les persones, fer-ho d'una forma una mica més introvertida». El jove cantant però no va poder interpretar la cançó que ell considera que hagués estat «una molt bona elecció».

 

També et pot interessar...