Surt a la llum la gran mentida de la Gala 0 d''OT 2020'

Així ho ha explicat un dels concursants descartats en una entrevista

Encara no fa una setmana que va començar Operación Triunfo 2020 i el programa ja ha causat gran furor a les xarxes socials, té la primera possible parella de concursants i també la primera gran mentida. Així ho ha desvelat Adri Acuña, que va cantar a la Gala 0 'Me rehúso' de Danny Ocean i que estarà a la Gala 1 com a convidat.

Els concursants són els que escullen les cançons amb les quals es volen presentar a la Gala 0, on es decidia quins eren els 16 finalistes que entraven a l'Acadèmia per formar part d'aquesta nova edició. Això és el que creiem fins ara, ja que Acuña ha explicat en una entrevista a 'Formula TV' que ell no va triar cantar 'Me Rehúso'

La 'trampa' de l'organització a la Gala 0

Adrián ha confessat que «les meves eleccions principals van ser 'La flaca' de Jarabe de Palo i 'The A Team' d'Ed Sheeran, però em van fer suggeriments i em van demanar si podia cantar 'Me Rrehúso'» i afegeix que «vaig preguntar si feia la versió lenta, que és amb la qual em vaig presentar a la Fase 2 amb guitarra i més personal, i em van dir que fes la ràpida. En aquell moment, vaig pensar que ho feien perquè em deixés anar i pogués donar el màxim de mi».

No sabem si els hi va passar el mateix a tots els concursants però ha quedat clar que Adrián no va poder triar el tema que li hagués agradat cantar. «M'hauria agradat molt més fer 'The A Team' perquè és una cançó molt especial per mi, ja que me la va ensenyar el meu pare. Un tema que hagués arribat molt més a tothom».

Acuña ha afegit que ell volia cantar aquest tema perquè el que «més em crida l'atenció és poder cantar i fer sentir a les persones, fer-ho d'una forma una mica més introvertida». El jove cantant però no va poder interpretar la cançó que ell considera que hagués estat «una molt bona elecció».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari