URGENT

👉 La Covid no frena i la pressió assistencial als hospitals catalans augmenta

'Sálvame', contra la catalana Laura Fa per un greu menyspreu en directe

María Teresa Campos s'ha mostrat molt molesta per telèfon

La periodista catalana Laura Fa amb el seu telèfon mòbil al plató de 'Sálvame'
María Teresa Campos s'ha mostrat molt molesta per telèfon | Lecturas

El món del cinema continua regirat des que saltava la notícia de la incursió de les Campos al setè art. Així ho revelava Laura Fa a 'Sálvame'. Segons la periodista, el clan més mediàtic de Telecinco estaria en negociacions per participar en una pel·lícula, on María Teresa Campos, Terelu i Carmen Borrego serien les protagonistes.Enrere quedarien els 'docurealities' i les Campos estarien a un pas de trepitjar la catifa vermella com a autèntiques actrius. L'encarregat de dirigir tan il·lustres personatges no seria un altre que Santiago Segura. Laura Fa va donar més detalls sobre de què tractaria la pel·lícula i va sorprendre la resta de col·laboradors en revelar que les tres Campos exercirien el paper de «pretty woman».Laura Fa no va donar més informació sobre aquest tema ni va explicar amb qui de les Campos hauria parlat Santiago Segura. Pel que sembla, el projecte s'ha quedat en l'aire a conseqüència de la pandèmia i la col·laboradora va deixar caure que María Teresa, Terelu i Carmen Borrego eren «males sorts». «Han tingut mala sort», es defensava Laura Fa davant les crítiques dels seus companys per la seva insinuació.Carlota Corredera va sortir en defensa de les Campos assegurant que era el pitjor que es podia dir d'una persona i, minuts més tard, entrava María Teresa Campos per defensar-se. La matriarca del clan va assegurar que desconeixia la notícia sobre el seu salt al cinema i que havia estat la seva filla Carmen la que l'havia informat. «És una cosa que em va dir fa temps Santiago Segura que li agradaria fer», explicava María Teresa.


María Teresa Campos, molt molesta amb Laura Fa

A la presentadora li sembla una idea divertida i assenyalava l'afecte i admiració que té cap a Santiago Segura. Durant la intervenció telefònica, Kiko Hernández li va preguntar què li semblava que Laura Fa digués que «les Campos sou males sorts» i el to de María Teresa va canviar, mostrant el seu empipament.

«No entraré, no vull qualificar-la perquè no em surti una paraula tan lletja com ha dit ella», deia la periodista. «No diu molt d'ella. Jo la respecto com a professional», afegia, molt molesta.


Comentaris

envia el comentari