Mercedes Milá amb el seu gos Scott, a la presentació del programa

Mercedes Milá ataca a Paolo Vasile: «Sóc més moderna que ell»

La periodista catalana ha parlat obertament del seu passat amb Mediaset

Aquest dijous 19 de setembre torna Scott i Milá a #0 de Movistar. Amb l'estrena de la nova temporada, Mercedes Milá farà el seu retorn a la televisió. El programa presentat per la catalana emetrà quatre nous lliuraments sobre l'amor, les dones, la fama o la depressió.

Nova temporada de 'Scott i Milá'

Milá ha presentat la nova temporada del seu espai en una roda de premsa en la qual ha explicat molts detalls del programa, així com petites anècdotes del passat. La periodista catalana ha explicat quins seran els seus objectius sobre aquest projecte a Movistar+, però també ha parlat de Mediaset, la seva anterior casa.

Mercedes Milá durant la seva etapa a 'Gran Hermano' | Telecinco

 

L'expresentadora de 'Gran Hermano' ha reconegut que en el passat va proposar a Paolo Vasile fer un programa social que ajudés la gent, similar a l'estil de 'Scott i Milá', però que les veus més pesades de Mediaset li van dir que la idea era una ximpleria a més de ser un estil antiquat.

Discrepàncies entre Milá i Vasile

«M'és igual si es molesta ara Vasile, li tinc molt afecte, però va demostrar que jo era més moderna que ell», ha dit la periodista durant la presentació. La relació de Mercedes Milá amb l'italià té un lligam molt especial, ja que la catalana va ser la presentadora de 'GH, el programa estrella de la cadena, on des d'un principi es va apostar per ella, creant un format que avui dia és totalment imprescindible en la graella de Telecinco.

  

També et pot interessar...