Mercedes Milà confessa que va deixar 'Gran Hermano' per una forta depressió

La periodista assegura que no podia dormir i que plorava de forma inesperada

Mercedes Milà durante su entrevista en 'Salvados'
Mercedes Milà durante su entrevista en 'Salvados' | La Sexta

Mercedes Milà va ser la protagonista de 'Salvados' aquest diumenge. La presentadora catalana va oferir una entrevista molt personal i no va dubtar en parlar sobre els seus sentiments i la greu depressió que va patir fa dos anys i per la qual va deixar de presentar 'Gran Hermano'.

«Vaig cometre l'error de posar-li al meu cervell massa potència, perquè li dedico tot els temps i molt treball fins que el cervell acaba explotant. I comences a notar coses que abans no havies sentit com pors, que no dorms o que plores de forma inesperada», explica Milà.

«Jo he plorat a l'avió o a l'AVE. M'havia de posar unes ulleres perquè em queien les llàgrimes i tapar-me amb una jaqueta perquè no em veiés ningú. Pel carrer la gent em demanava un autògraf i deia que no. Devien pensar que era antipàtica, però és que no podia», ha confessat.

El motiu pel qual va renunciar a 'Gran Hermano'

Aquest mal moment en l'àmbit personal, la va forçar a haver de deixar de presentar 'Gran Hermano' després de més d'una dècada. «Els metges em van dir que no podia seguir presentant 'Gran Hermano'. No ho podia fer, perquè si no em quedaria a la carretera», explica.
 

«És difícil admetre que tens una depressió»

La presentadora, assegura que «quan una depressió és molt forta et costa assumir-ho perquè el teu caràcter no admet que ets tan dèbil com per caure en això».

De fet, arriba un punt en què la depressió esdevé una cosa incontrolable «quan no ets amo de tu mateix, quan no saps què et passa, quan plores a tota hora, quan no dorms, no menges...» i es comencen a generar molts dubtes sobre un mateix.

En aquest punt, Mercedes Milà va arribar a dubtar «que pogués fer periodisme mai més, perquè pensava que no sabria fer entrevistes mai més». No obstant això, ara està totalment recuperada i fa pública la seva experiència per intentar ajudar a tots els que es troben en una situació semblant: «Hi ha esperança».


Comentaris

envia el comentari