Meredes Milá en una imatge d'arxiu

Mercedes Milá esclata contra Telecinco: «Ja no volen parlar de GH»

La presentadora no va ser convidada a la celebració del 30è aniversari de la cadena

Des que va rebutjar presentar 'Gran Hermano' després de més d'una dècada al capdavant del programa, han estat poques les ocasions en què Mediaset  ha decidit apostar per Mercedes Milá. Milá, que va ser la preferida de Vasile  durant molts anys, ha passat a estar apartada per complet de la cadena, arribant, fins i tot, a no ser convidada al 30è de Telecinco, un fet que l'ha decebuda completament.

«Resulta que celebren els 30 anys de Telecinco i no he rebut ni una sola invitació. I fan una festa i fan no sé què i fan no sé quants. Tu creus que és normal?», explicava la presentadora, indignada, a una revista catalana. Merdeces, fent gala del seu caràcter, no va dubtar a carregar contra la cadena, assegurant que, després de diversos anys lligada a la cadena, només havia aparegut en el vídeo dels 30 anys de la cadena un segon. «Han posat un tros del primer programa  i dels concursants. Això sí, petitó en comparació amb el que va significar 'Gran Hermano'», relatava.

Al·ludeix a la presumpta violació de Carlota Prado

Directa i sense miraments, la catalana s'atrevia a revelar els controvertits motius que haurien portat a la cadena a no abusar dels anys gloriosos de Milá al capdavant del 'reality' de convivència. «Ara ells no volen parlar de 'Gran Hermano' perquè com van tenir aquest problema amb la denúncia de la noia que... Ja saps», assegurava fent una clara referència a la suposada violació  de Carlota Prado en Guadalix de la Serra, que tanta indignació ha causat als espectadors i als anunciants de l'espai.

També et pot interessar...