URGENT

🚨 Dos morts i diversos ferits en un atropellament massiu a Alemanya

Mercedes Milà perd els papers a TV3 davant d'una polèmica pregunta

La periodista va mostrar la seva indignació per una pregunta del presentador Ricard Ustrell

Mercedes Milà
Mercedes Milà no s'ha callat durant una entrevista amb TV3 | La Coctelera

Mercedes Milà va participar en el programa de 'TV3' 'Planta Baixa', conduït per Ricard Ustrell, per parlar del seu programa 'Scott i Milà', de 'Movistar', i xerrar sobre altres qüestions, com el confinament que viu la població per la crisi del coronavirus.

L'entrevista anava per unes vies normals fins que el presentador del programa va preguntar a la veterana periodista seva opinió sobre la gestió de la crisi sanitària i va marcar una diferència entre Espanya i Catalunya.

«Com has viscut la gestió política d'aquesta crisi a Espanya i a Catalunya?», va preguntar Ustrell. Milà, molt contrariada, va contestar així: «Quina mania teniu de considerar a Catalunya fora d'Espanya, 'tío'. És una cosa que no puc entendre».

«Ho has dit fent una diferència, a mi no m'agrada això»

«Serà Espanya i també Catalunya, tot junt. És com si diguessis a Espanya i a Múrcia, a Espanya i a Andalusia», va sentenciar la presentadora. Ustrell va tractar d'explicar la seva pregunta: «És just el que he dit, Espanya i també Catalunya», va assegurar, però Milà no es va quedar callada: «Ho has dit fent una diferència i a mi no m'agrada això».

El presentador, tot i el petit incident, va seguir explicant i sí que va fer una distinció entre la gestió del govern central i la Generalitat de Catalunya. «Són dues gestions diferents», va respondre. «Et diré una cosa Ustrell, una vegada que la situació d'alarma es generalitza, la qüestió és que trobar el camí per prendre decisions ràpides per a una població en perill és molt difícil, sigui quin sigui el govern», va contestar Mercedes Milà.

«Quan passi tot, serà el moment de demanar responsabilitats»

«Si he de posar algun 'però' és que van decidir intervenir tarda. Crec que disposaven d'informació per haver establert abans l'estat d'alarma. Encara que entenc perfectament que econòmicament era molt complicat (...) l'equilibri era molt complicat», va prosseguir Milà.

«Quan passi tot i es pugui analitzar, serà el moment de demanar responsabilitats», va dir Milà. Sobre Catalunya, la presentadora va admetre que «ho va fer molt bé al principi» però va lamentar que hagin «atacat» al govern central. Alguns internautes van elogiar la periodista després del 'zasca' que li va donar al presentador de 'TV3'.


Comentaris

envia el comentari