Mercedes Milá en la presentación de 'Scott y Milá'

Mercedes Milá no es mossega la llengua: «Beneïda l'hora en què vaig marxar de Mediaset»

La coneguda periodista ha tornat a parlar sobre la seva marxa de Mediaset

Causant un gran enrenou i entristint als seus fans, així era el comiat de Mercedes Milá de Mediaset després de diversos anys lligada a un dels programes més vistos de la cadena de Paolo Vasile, 'Gran Hermano'.

La periodista s'acomiadava de Mediaset després de 15 anys a la cadena, sent una de les presentadores més ben valorades pel públic, per fer una cosa nova i més d'acord amb la seva forma de ser. Després d'abandonar la cadena, Milá fitxava per Movistar per realitzar un programa d'entrevistes, al costat del seu gos, anomenat 'Scott i Milá', un programa que malgrat no tenir una gran audiència, la manté en actiu i molt feliç.

Aquest dijous passat, 15 d'octubre, Mercedes Milá concedia una entrevista a 'Late Motiv' on li assegurava a Buenafuente que «mai t'agrairé suficient quan m'insisties en anar a Movistar. Jo en aquell moment ho veia una cosa petita, al costat del muntatge de Mediaset. Beneïda l'hora que me'n vaig anar d'allà perquè sóc feliç i estic aprenent moltíssim».

No guarda un bon record de la seva sortida de Mediaset

I és que sens dubte, Mercedes Milá no guarda un bon record de la seva sortida de Mediaset, de fet, fa uns anys reconeixia en aquest mateix programa que era una «mentida podrida» que deixés Mediaset per diners. «Durant 16 anys no em van pujar ni un dia el sou. Com és possible això? Tampoc és que digui que me l'han de doblegar i triplicar, però sí una il·lusió o alguna cosa», sentenciava la presentadora molt dolguda.

A 'Planeta Calleja', la periodista també va fer esment de la seva sonada sortida de Mediaset. «Vaig tenir un moment de crisi, no va venir de sobte. Vaig treballar molt, creia que arribava a molt, em ficava al llit més tard del normal i va arribar un moment que el cervell va deixar de tenir la química que necessitava (...) Ho he arribat a veure tot tan negre que hi va haver un moment en què vaig pensar que preferia morir-me a seguir així. El patiment era tant que no ho aguantes ni un minut més», confessava.

Sens dubte, la marxa de Mercedes Milá de Mediaset va suposar un abans i un després en la cadena, ja que la seva imatge estava molt lligada a un dels realities estrella de la casa, 'Gran Hermano'.