Foto: Mercedes Milà reapareix i preocupa molt als seus fans

Meredes Milá en una imatge d'arxiu
La periodista ja està instal·lada a Menorca | Catalunya Diari

Després del confinament total, molts són els famosos que amb la desescalada s'estan començant a deixar veure. És el cas, per exemple, de Mercedes Milà, que durant l'inici de la pandèmia es trobava a Itàlia per motius laborals, gravant a Roma el programa 'Scott i Milà', que protagonitza amb el seu gos.

Després de l'odissea per poder tornar a Espanya, Mercedes Milà ha aterrat a la seva illa preferida, un lloc on acostuma a estiuejar cada any. La presentadora catalana s'ha desplaçat fins a Menorca per passar-hi la resta de confinament amb tres amigues. Precisament aquesta illa de les Balears és la seva segona casa des de fa molts anys.  La reaparició de la catalana ha sorprès molt una vegada més, després que sortís a la llum el seu sorprenent canvi radical.

Nou 'look' i imatge que preocupa

Després de tornar a Espanya en furgoneta al costat del seu equip, Mercedes Milà ha volat fins a Menorca per instal·lar-s'hi i acabar de passar el confinament. I ha deixat tothom bocabadat una vegada més amb el seu 'look', d'allò més peculiar.

Amb rapat als costats i una mitja cabellera per darrere, Milà ha aparegut després del seu periple per Itàlia. Molts han volgut destacar l'envelliment de la presentadora, que després d'un temps sense aparèixer a la televisió han vist força desmillorada.

La presentadora de 'Scott i Milà' ja està aposentada a Menorca, lloc on presumiblement tornarà a estiuejar, respectant sempre les mesures de seguretat per intentar evitar el contagi de coronavirus.

La catalana ja ha patit els estralls d'aquesta pandèmia quedant atrapada a Itàlia, motiu pel qual potser se l'ha vist amb cara de cansada i de fatiga, després de la seva mediàtica lluita per tornar aEspanya.

Mercedes Milà reapareció a Menorca ama un aspecto molt diferente el mail de 2020
Així ha reaparegut Mercedes Milà a Menorca | Diez Minutos

Després de les seves aventures a Roma, Milà ha pogut tornar a Espanya i, per fortuna, sense contagiar-se. i en tot moment, com no podia ser d'altra manera, ha estat acompanyada pel seu gos Scott, mascota que li va regalar a la seva mare abans de morir i de la que s'ha fet càrrec des de la pèrdua, agafant-li una gran estima. Scott és el fidel acompanyant de Mercedes Milà, que mai deixa sola.


Comentaris

envia el comentari