Mercedes Milà, «recuperadíssima», torna a la televisió amb un nou programa

Presentarà el seu nou programa 'Scott i Milá' a la cadena Movistar+, després de dos anys retirada de la televisió per una forta depressió

Mercedes Milá amb el seu gos Scott, a la presentació del programa
Mercedes Milà amb el seu gos Scott, a la presentació del programa | El PERIÓDICO

La presentadora Mercedes Milà, coneguda per totes les edicions que va presentar del seu programa estrella, ‘Gran Hermano’, havia desaparegut de la televisió des de feia un temps; ara ha decidit tornar a la petita pantalla presentant un nou programa pel canal Movistar+.

El programa es titularà ‘Scott y Milá’ i s’estrenarà el pròxim dijous 28 de febrer a les 22:00h, curiosament a la mateixa hora i el mateix dia que en què s’emet ‘GH DÚO’, el format que la va catapultar a la fama. La primera entrega del programa es titula ‘Renacer’, segurament fent referència a la renaixença que està vivint la presentadora després d’aquest llarg parèntesi de dos anys, en què ha estat apartada de la televisió.

Els seus fans ja l’esperen

La presentadora, que és coneguda per no tenir pèls a la llengua i pel seu caràcter irreverent, presentarà un format en què es podrà apreciar la seva faceta més sensible. En això l’ajudarà el seu gos Scott, ja que la presentadora no estarà sola durant el programa: «Vinc acompanyada de Scott, que és el gos que dóna nom al programa que faré a Movistar+ i que es diu ‘Scott y Milá’, un programa d’entrevistes diferents de les que he fet fins ara i en les quals el gos marca la meva subjectivitat. Faré el que vulgui, espero que la gent ho compri».

Mercedes Milá amb el seu gos Scott
Mercedes Milà amb el seu gos Scott | Última hora

 

És de ben segur que aquesta nova i original incorporació proporcionarà molts bons moments al programa i que Scott acabarà guanyant-se l’estima dels espectadors. El format inclourà entrevistes en un to distès i humorístic, amb la particular visió de la presentadora; 'Scott y Milá' és una producció de Zanskar Producciones, productora propietat del presentador i amic de Milá, Jesús Calleja.

Retirada per culpa de la depressió

La presentadora es va retirar fa dos anys del món televisiu a causa d’una forta depressió. Un cop va deixar de presentar el seu programa estrella, ‘Gran Hermano’, la presentadora no va acabar d’aixecar cap i els següents projectes en què es va embarcar no van tenir l'èxit esperat; l’últim programa que va presentar va ser ‘Convénzeme’, el qual no va aconseguir massa audiència.

Mercedes Milá en el seu últim programa, 'Convénzeme'
Mercedes Milà en el seu últim programa, 'Convénzeme' | El PERIÓDICO

 

La presentadora confessava el perquè d’incorporar el seu gos al programa: «L’estrès m’ha passat massa factures, i aquest gos m’ha donat la vida, per això el porto». Mercedes Milà relatava que està «recuperadíssima» i amb moltes ganes de tornar a la televisió, amb un programa que, segons ella, és un producte petit i cuidat que li permetrà viure més tranquil·la.


Comentaris

envia el comentari