Mercedes Milá amb el seu gos Scott, a la presentació del programa

Mercedes Milà retorna després d'haver superat problemes d'estrès

La periodista catalana ja va regressar a Movistar+, però ara pretén consolidar-se amb la segona temporada de 'Scott i Milá'

Mercedes Milà tornarà a la televisió amb la segona temporada de 'Scott i Milá' que s'emetrà al canal #0 de Movistar+. En aquest programa la catalana farà un interessant exercici periodístic, abordant diversos temes d'actualitat des d'una perspectiva més emocional.

Retorn de Mercedes Milà

L'arribada d'aquesta nova temporada suposa el retorn definitiu de la periodista, nascuda a Esplugues de Llobregat, a la televisió, després del seu ressonat adéu de 'Gran Hermano'. És cert que Mercedes Milà ha conduït i col·laborat en altres formats un cop sortir del programa estrella de Telecinco, però en cap d'ells ha aconseguit mantenir continuïtat.

Mercedes Milá amb el seu gos Scott, a la presentació del programa
Mercedes Milá amb el seu gos Scott, a la presentació del programa 'Scott i Milá'   | El PERIÓDICO

 

Molt s'ha especulat sobre l'abandonament de GH, alguns afirmen que Mercedes Milá no estava del tot contenta amb el seu salari, però  la realitat és que la periodista catalana necessitava descansar.

Depressions i estrès, principals enemics

Va ser en una entrevista amb Jordi Évole a 'Salvados' on la periodista va reconèixer els motius de la seva sortida de Telecinco. La seva salut no estava bé i Milá va confessar haver patit depressió durant l'última etapa de 'Gran Hermano'. L'estrès també va ser un punt d'inflexió per decidir deixar el format. Els metges van ser qui van aconsellar i gairebé ordenar a Mercedes que s'aturés i que es prengués un més que merescut descans, després de tants i tants anys de treball.

Mercedes Milá va patir depressions durant l'última etapa de 'Gran Hermano' | Telecinco

 

En aquest instant, la periodista va tornar a viure amb la seva mare i va seguir amb els tractaments oportuns. Ara després de tot aquest temps, la catalana torna amb les piles recarregades amb l'objectiu de consolidar el seu programa, 'Scott i Milá'.

També et pot interessar...