Primer pla de Mercedes Milá

Mercedes Milá revela en directe que Telecinco ha fet fora tres persones: «Intolerable»

La periodista ha tornat a Telecinco i ha posat el crit al cel

Telecinco és un polvorí, ha tornat a quedar demostrat després de les declaracions d'una figura icònica de la cadena de Paolo Vasile. I no és altra que Mercedes Milá.

El grup de comunicació travessa un moment molt delicat pel que fa a audiència i credibilitat. I cada vegada que algú proper a Mediaset fa pública alguna notícia sobre l'empresa, els directius es posen a tremolar.

En aquest cas, ens referim al que va passar ahir minuts abans que comencés el concert homenatge a Rocío Jurado al WiZink Center, a MadridLa Fábrica de la Tele va organitzar un concert per a homenatjar la mare de Rocío Carrasco coincidint amb el Dia Internacional de la Dona.

Mercedes Milá presentant el concert homenatge a Rocío Jurado
Mercedes Milá va explotar contra Telecinco abans de presentar el concert homenatge a Rocío Jurado | Europa Press

Un homenatge al qual van ser convidades nombroses artistes espanyoles de la talla de Pastora Soler, Ruth Lorenzo, Lorena Gómez o Rigoberta Bandini. Aquest esdeveniment, a més, era solidari, i el van presentar Isabel Jiménez i Mercedes Milá.

Mercedes Milá la fa grossa en tornar a Telecinco

El cas és que durant l'emissió de 'Sálvame', només una hora abans que comencés l'homenatge a 'la més gran', Jorge Javier Vázquez va entrevistar Mercedes Milá.

La catalana va tornar a Telecinco després de tres anys fora del grup de comunicació que tantes alegries li va donar quan era presentadora de 'Gran Hermano'.

Rocío Carrasco i Mercedes Milá al concert benèfic en honor a Rocío Jurado
Rocío Carrasco i Mercedes Milá al concert benèfic en honor a 'la més gran' | Europa Press

Així les coses, Mercedes Milá, sempre sincera i sense tallar-se ni un pèl, va posar el crit al cel per un fet que ha tingut lloc a la sala noble de Telecinco. Un episodi que ha afectat tres de les treballadores més veteranes de la cadena de Fuencarral.

Amb tot, en un moment donat de la breu entrevista amb Jorge Javier, Milá va denunciar que Mediaste havia acomaidat tres sastres de Telecinco. I això li semblava indignant.

«Què passa amb tot aquest públic, que el trobo tant a faltar?», començava Mercedes la intervenció, i Jorge Javier li va donar la «benvinguda» després d'anys allunyada de Mediaset. A més, es va referir a ella com a «llegenda viva de la comunicació audiovisual espanyola», cosa que va fer que es ruboritzés.

Mercedes Milá esclata contra Paolo Vasile per tres acomiadaments

Abans de fer la seva denúncia particular, la presentadora del concert dedicat a Rocío Jurado va deixar anar a Vázquez: «T'adverteixo que ahir vaig preguntar al nostre cap què et passava, perquè m'havien arribat informacions que te n'anaves del grup». Una declaració que va agafar tothom desprevingut.

Jorge Javier Vázquez durant la connexió en directe amb Mercedes Milá
Mercedes Milà en una connexió amb 'Sálvame' per a promocionar l'acte 'Mujeres cantan a Rocío Jurado' | Mediaset

«Però què us passa als de Mediaset?», va incidir Milá. «Esteu molt nerviosos, no?», va afegir mentre Adela González intentava canviar de tema i parlar sobre l'homenatge a Rocío Jurado.

Adela, però, no va aconseguir el seu objectiu, perquè Mercedes es va créixer i va llançar un dard enverinat a Paolo Vasile. I tot perquè la direcció de Mediaset havia acomiadat tres treballadores de la cadena.

«A mi l'únic que m'importa és que han fet fora tres sastres, una de les quals era la meva. Ho trobo intolerable, i ho dic molt de debò», va esclatar en ple directe.

Un fet que Jorge Javier Vázquez tampoc entenia. I és que ell també es va mullar sobre el tema. «Ja que ho ha dit la Mercedes, aprofito per a dir que trobaré molt a faltar la Maribel, la Toñi i la Begoña. Jo tampoc acabo d'entendre aquesta decisió», sentenciava el català.