Mercedes Milà es mulla sobre el futur de 'Gran Hermano'

La presentadora catalana ha confessat que 'GH' va ser molt especial per ella i per Telecinco

Mercedes Milá al plató de 'El Hormiguero'
Milà ha deixat entreveure una possible tornada de 'GH' anònim | Antena 3

Ja ha passat molt temps des que Mercedes Milà decidís abandonar'Gran Hermano', programa del qual havia estat presentadora durant molts anys, arribant a ser una de les icones més importants de Mediaset.

El seu peculiar estil han fet que Mercedes Milà sigui una de les presentadores més populars de la història de la cadena de Paolo Vasile, persona que sembla no portar-se molt bé amb la presentadora catalana.

«GH ha estat el projecte més important de Telecinco»

Coincidint amb l'estrena de la segona temporada de 'Scott i Milà' i el 20 aniversari de 'Gran Hermano', la presentadora catalana ha concedit diverses entrevistes en les quals ha parlat del seu passat a 'GH' i també del futur del format, que com recordem està en l'aire a causa del cas Carlota.

Després de conèixer els suposats abusos sexuals que hi va haver en l'edició de 'Gran Hermano' molts van ser els anunciants que van deixar de col·laborar amb el programa. Ara, un temps després, Mercedes Milà ha comentat alguna cosa molt important sobre el futur d'aquest format que va irrompre a principis de segle i que enguany compleix 20 anys.

«Sens dubte 'Gran Hermano' ha estat el projecte més important de Telecinco, crec. De la meva carrera no ho sé. Pensa que quan et fiques en un projecte nou per a tu aquest sempre és el més important de la teva carrera. Però és veritat que 'GH' ha estat el més llarg i dels que més feliç m'han fet», ha reconegut la periodista a 'El televisero' afirmant que 'Gran Hermano' ha estat el projecte més important de la seva carrera.

Mercedes Milá deixa la porta oberta a 'GH'

La seva sortida del concurs va ser molt sonada, i ara, la catalana ha explicat alguna cosa a l'esmentat mitjà que canviarà la visió de molts. «Jo a 'Gran Hermano' només li he dit que no a alguna cosa dues vegades: A 'GH 3' que em vaig negar a presentar-lo perquè no em donaven un programa per a tot l'any i em vaig anar a Antena 3, i quan vaig abandonar el format perquè estava malalta i no podia amb la meva ànima».

Ara, ja més descansada, Mercedes Milà ha reconegut a 'El televisero' que «si em proposen un especial, probablement estarem davant d'un altre sí». Amb aquestes declaracions, la periodista ha deixat la porta oberta al programa i ha pogut deixar entreveure que en un futur no molt llunyà es podria fer una edició especial.

Pel que fa al futur del 'reality' Mercedes Milà ha confessat a 'El televisero' que li encantaria que tornés el format dels anònims, ja que allò sí que era el veritable 'GH' on persones desconegudes començaven una vida nova partint de zero tots amb tots.


Comentaris

envia el comentari