Meredes Milá en una imatge d'arxiu

Mercedes Milá es posa nostàlgica visitant la casa de Guadalix

La presentadora ha compartit un vídeo on es veu l'exterior de l'antiga casa de 'Gran Hermano'

Mercedes Miláva ser el pilar fonamental de  ‘Gran Hermano’ durant 18 anys, i tot i que va haver d’apartar-se del seu rol de presentadora del programa per problemes de salut, tothom la recorda amb molt d’afecte i ella no s’ha volgut desvincular mai del tot del format que li va donar la fama i que va suposar una revolució televisiva. La seva marxa va esdevenir una notícia inesperada i traumàtica per tots els seguidors del programa, que no s’imaginaven un  ‘GH’ sense  Milá  i que, encara ara, pensen que sense ella ja res va tornar a ser el mateix.

 

Mercedes Milá torna a la seva casa tan estimada

Ara,  Mercedes Milá s’ha posat nostàlgica i ha gravat com era la casa de Guadalix des de fora, amb un vídeo que ha compartit a les xarxes socials on es veu una enorme fàbrica abandonada: «Era la casa  de ‘Gran Hermano’. Un lloc molt especial per mi».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lo que era la casa de #GranHermano Un sitio muy especial para mí.

Una publicación compartida de Mercedes Milá (@lametazo) el

 

Els seus seguidors no han tardat a manifestar la seva il·lusió i s’han contagiat de la nostàlgia  de la presentadora, demanant-li que tornés i manifestant-li que el programa ja no va tornar a ser res sense ella: «Et trobem tant a faltar», «tu ets, has estat i seràs l’ànima i l'essència de  'Gran Hermano'» o «Sempre serà el teu fill».

 

 

També et pot interessar...