ALERTA SANITÀRIA CORONAVIRUS:

🚨 T'enviem gratis al mòbil les alertes oficials, infectats, mesures de prevenció del Coronavirus a Catalunya. CLICA AQUÍ i estigues informat al moment!!

Mercedes Milá es posa nostàlgica visitant la casa de Guadalix

La presentadora ha compartit un vídeo on es veu l'exterior de l'antiga casa de 'Gran Hermano'
Mercedes Milá reccorda la casa de 'Gran Hermano' | CatalunyaDiari.cat

Mercedes Milá va ser el pilar fonamental de ‘Gran Hermano’ durant 18 anys, i tot i que va haver d’apartar-se del seu rol de presentadora del programa per problemes de salut, tothom la recorda amb molt d’afecte i ella no s’ha volgut desvincular mai del tot del format que li va donar la fama i que va suposar una revolució televisiva. La seva marxa va esdevenir una notícia inesperada i traumàtica per tots els seguidors del programa, que no s’imaginaven un ‘GH’ sense Milá i que, encara ara, pensen que sense ella ja res va tornar a ser el mateix.

 

Mercedes Milá torna a la seva casa tan estimada

Ara, Mercedes Milá s’ha posat nostàlgica i ha gravat com era la casa de Guadalix des de fora, amb un vídeo que ha compartit a les xarxes socials on es veu una enorme fàbrica abandonada: «Era la casa de ‘Gran Hermano’. Un lloc molt especial per mi».

 

 

Els seus seguidors no han tardat a manifestar la seva il·lusió i s’han contagiat de la nostàlgia de la presentadora, demanant-li que tornés i manifestant-li que el programa ja no va tornar a ser res sense ella: «Et trobem tant a faltar», «tu ets, has estat i seràs l’ànima i l'essència de 'Gran Hermano'» o «Sempre serà el teu fill».

 

 

També et pot interessar...