La meteoròloga de TVE respon a un espectador que els qualificava d'inútils

Silvia Laplana, la presentadora del temps de TVE, ha contestat els insults d'un usuari de Twitter i la seva resposta ha esdevingut viral

Silvia Laplana presenta el temps a TVE
Silvia Laplana presenta el temps a TVE | TVE

La meteoròloga de TVE Sílvia Laplana ha protagonitzat un moment irònic a Twitter en respondre un usuari que qualificava l'equip dels temps d’inútil. Segons el vídeo que publicava la compta de Twitter oficial de TVE sobre el temps, la meteoròloga Ana Roque donava la previsió del temps pel dia 6 d’agost anunciant pluges al nord-oest peninsular, concretament a Astúries i Cantàbria.

Però un usuari de Twitter publicava poc després un tuit enfadat, insultant al personal del temps de TVE, tractant-los de mentiders i titllant-los d’inútils: «No n’encerteu ni una. A Astúries, segons vosaltres, estaria plovent i fa un sol que peta. Inútils».

Davant d’aquest atac injustificat a la feina de l’equip del temps de TVE, Silvia Laplana ha sortit en defensa del seu treball d’una manera elegant i deixant a l’usuari sense paraules: «No insultis home… per cert, com va la tarda a Astúries?». Pel que sembla, la indignació de l'usuari no tenia cap mena de justificació, ja que a mitja tarda, van caure ruixats a Astúries tal com el temps havia previst.

 

També et pot interessar... 


Comentaris

envia el comentari