Un metge s'enfada amb 'Sálvame' per un consell de salut:«No és recomanable»

El doctor oficial del programa, Jesús Sánchez Martos, ha reprès els col·laboradors per un perillós mètode per aprimar que utilitza Lydia Lozano

Jesús Sánchez Martos al plató de 'Sálvame'.
Jesús Sánchez Martos s'ha convertit en el metge oficial de 'Sálvame'. | Telecinco

'Sálvame' ha rebut una bona esbroncada del doctor Jesús Sánchez Martos, el seu mateix metge de capçalera. Durant la crisi del coronavirus, després de canviar el format del programa, l'especialista es va convertir en un habitual al plató de Telecinco.

El que va ser conseller de Sanitat de la Comunitat de Madrid durant la presidència de Cristina Cifuentes es va acabar convertint en el metge oficial de 'Sálvame' durant el confinament. Les seves explicacions i consells van ajudar els espectadors a entendre tot allò relacionat amb la Covid-19, en un moment d'especial necessitat.

El mètode de Lydia Lozano que desaconsella el doctor Sánchez Martos

Després de superar la part més difícil de la crisi sanitària, el programa estrella de Telecinco va tornar al seu format habitual. No obstant això, van crear una nova secció setmanal a la qual Jesús Sánchez Martos ofereix consells de salut.

En la seva última aparició, el metge ha aprofitat per reprendre el programa i els seus col·laboradors per un polèmic comentari de Lydia Lozano, reproduït posteriorment per Kiko Hernández. Segons el col·laborador, la periodista va dir a 'La última cena' que ella per alleugerir pes després del programa es prenia dos laxants.

Lydia Lozano amb Jorge Javier i Núria Marín en els banys de Telecinco després de discutir amb Terelu Campos. Divendres 3 de juliol de 2020
Lydia Lozano ha fet el polèmic comentari durant el programa 'La última cena'. | Telecinco

Lydia Lozano assegurava que després dels pantagruèlics àpats del concurs culinari podria arribar a engreixar-se «un quilo» i que amb els laxants s'estava «dues hores al bany» per alliberar-ho tot.

Jesús Sánchez Martos reprèn Lydia Lozano i Kiko Hernández

Aquest comentari ha estat totalment rebutjat pel doctor Sánchez Martos, que ha criticat aquest suposat consell mèdic i ha assenyalat les conseqüències negatives que pot suposar per a la salut. «Com a anècdota és genial, però com a exemple a seguir, no. Els laxants no aprimen, mouen l'intestí i poden provocar intestí gandul», ha explicat el doctor.

El metge de 'Sálvame' ha criticat durament el mètode emprat per Lydia Lozano  per alleugerir pes, argumentant que és ineficaç i perillós. «El que ha menjat ja ho ha absorbit l'estómac i el que fa és moure l'intestí, el que no és gens recomanable. Cal educar l'intestí», ha sentenciat Sánchez Martos.


Comentaris

envia el comentari