El metge de Sálvame' parla dels col·laboradors sense censura: al·lucinen

Jesús Sánchez Martos ha concedit una entrevista a 'El Español'

Els col·laboradors de Sálvame durant un dels seus programes
Jesús Sánchez Martos ha concedit una entrevista a 'El Español' | Telecinco

El doctor Jesús Sánchez Martos s'ha convertit en el metge oficial de 'Sálvame'. El que era conseller de Sanitat de la comunitat de Madrid durant la presidència de Cristina Cifuentes, es va convertir en un habitual en el plató de Telecinco durant el confinament.

Les seves explicacions i consells van ajudar els espectadors a entendre tot allò relacionat amb el coronavirus en un moment d'especial necessitat.


Sánchez Martos parla sense embuts del programa

Després de superar els moments més complicats de la pandèmia i tornar al format habitual del programa, Jesús Sánchez Martos ha continuat participant a 'Sálvame' amb una nova secció de salut en la qual es tracten diversos temes.


Ara el doctor en Medicina i Cirurgia ha concedit una entrevista a 'El Español' per parlar sense censures de tot el que ha suposat la seva participació al programa de Telecinco, que l'ha portat a aconseguir grans fans, però també detractors.


Durant aquest temps, la professionalitat de Jesús Sánchez Martos ha estat qüestionada per participar en un programa de les característiques de 'Sálvame'. «A mi molts companys em diuen: 'Et vaig veure l'altre dia a Telecinco, com pots estar en aquest programa'?» ha confessat el doctor a l'entrevista. Les mateixes reticències que tenen els seus companys de professió les va tenir el propi expert quan li van oferir participar al programa.


«Em vaig sorprendre i vaig pensar que què pintava jo en un programa en el qual el més normal és el 'famoseo', la frivolitat... Però és veritat que quan vaig oferir la possibilitat de tenir una secció amb la més absoluta serietat i rigor, la cadena, la productora, els directors de seguida van acceptar aquesta oferta», explica l'especialista.


La relació del doctor oficial de 'Sálvame' amb els col·laboradors

Encara que no era espectador del programa, Sánchez Martos era molt conscient del que suposaria participar en un programa de Telecinco. Els seus alumnes, familiars i companys de professió es van sorprendre davant la seva decisió, però ha reconegut estar molt satisfet per participar en un programa que li ha permès mantenir la seva «llibertat i independència».


A més, ha creat un vincle molt estret amb Jorge Javier Vázquez i s'ha emportat una sorpresa molt grata amb els col·laboradors del programa. «Tots els personatges es basen en el principi de la frivolitat i de ser famosos, però t'asseguro que tots, absolutament tots, a mi mai m'han tractat amb frivolitat, sinó amb total i absolut respecte», ha assenyalat el doctor, que només té paraules d'agraïment cap al programa.


Les conseqüències de treballar a 'Sálvame'

No obstant això, també ha reconegut que el programa de Telecinco li ha creat alguns obstacles i l'ha exposat a l'opinió pública, ja que assegura que molta gent el reconeix pel carrer, encara que porti mascareta.


«He de confessar que a mi m'han tancat les portes diversos mitjans de comunicació en els quals al principi de la pandèmia vaig estar contínuament. Canals com 13TV, Antena 3... Hi ha mitjans de comunicació que no accepten que estiguis amb ells si ja estàs a 'Sálvame' o en Telecinco», assegura el doctor.


Finalment, Sánchez Martos ha volgut deixar clar que la seva participació al programa no és una qüestió monetària. «Alguns diuen que econòmicament m'estic fent milionari, doncs no. Aquesta és una secció modesta i no l'estic fent per diners», ha resolt el doctor.


Comentaris

envia el comentari