Primer pla de l'actor Antonio Resines amb el rostre seriós

Els metges parlen de la gravetat de l'estat d'Antonio Resines

Antonio Resines va enviar un missatge important abans d'ingressar a l'hospital

Antonio Resines, actor i mite del cine espanyol, ha estat ingressat d'urgència a l'hospital madrileny Gregorio Marañón, a Madrid. Seguint les darreres informacions, es troba estable dins de la gravetat, encara que els metges segueixen en alerta. El diagnòstic és força clar: pateix una pneumònia bilateral provocada pel coronavirus.

Resines és un referent al món de la interpretació, així que la notícia del seu ingrés a urgències ha capgirat el país. El programa 'Informativos Telecinco' assegura que l'artista continua a l'UCI, encara que no necessita ventilació mecànica i se'n troba conscient. Alhora, la seva família ha transmès un comunicat per tranquil·litzar els seguidors de l'artista, que estan força preocupats.

Pla general d'Antonio Resines durant un programa a La 1
Antonio Resines és un dels actors més estimats del nostre país | Europa Press

Antonio Resines és un dels actors més famosos d'Espanya i la seva carrera està plena d'èxits. Els seus companys de professió no han trigat a posar-se en contacte amb el seu entorn per solidaritzar-se amb la seva situació. Segons ha sortit publicat, l'artista estava molt preocupat per la pandèmia i n'era conscient de la gravetat.

Resines, seguint la informació transmesa per la seva família, havia rebut dues dosis de la vacuna i tenia cita al seu centre mèdic per a la tercera. Però, l'intèrpret no hi va poder anar perquè va donar positiu en un test d'antígens i d'un moment a l'altre la seva salut va començar a empitjorar. Així mateix, Antonio ha estat un fidel defensor de la vacunació i el seu entorn vol deixar clar que confia plenament en la sanitat espanyola.

Antonio Resines i la seva família: «Vacunació per a tothom»

Antonio té un poder social incomparable perquè fa molt de temps que treballa als mitjans de comunicació i la gent li té estima. De la mateixa manera, els experts van assegurar des del primer moment que era molt important que certes persones visibilitzessin determinats aspectes de la pandèmia. I ara, com que l'actor ha patit a les seves pròpies carns el costat més dur del coronavirus, la seva família ha enviat un missatge.

«Antonio Resines ha estat i continua sent un ferri defensor de la vacunació per a tothom», declara el seu entorn més proper. Tanmateix, alguns periodistes han posat en boca de l'actor aquestes paraules perquè s'han adonat que així tindrien més repercussió. Segons ha sortit publicat, els familiars de l'artista estan tranquils dins la gravetat de la situació, ja que el diagnòstic no és desfavorable.

Així, els metges confien que Resines es recuperi d'aquí a unes setmanes, encara que no s'atreveixen a donar una data concreta, ja que és complicat donar dades exactes quan parlem del coronavirus, perquè provoca circumstàncies impredictibles. Els experts encara no han catalogat gaires situacions, per això Antonio ha estat sempre tan prudent.