«Els meus pares», el nou programa de Gemma Nierga a TV3

La periodista catalana ja va anunciar a principis d'any que tornaria a TV3

Gemma Nierga va sorprendre tothom amb un moviment de fitxes del tot inesperat. La periodista catalana va abandonar la ‘Cadena SER’ a finals de l’any passat per embarcar-se en nous projectes. I un d’aquests, de fet, passava per TV3.

En aquest context, tot i anunciar que fitxava per la televisió catalana, la periodista no va donar detalls del que seria el seu no programa. I avui, coincidint amb l’entrada de la primavera, Nierga ha fet les delícies dels seus fans en explicar el contingut i el nom del seu nou programa: «Els meus pares».

«Els meus pares», el nou programa de Gemma Nierga

«Em preguntareu... què vens a fer a TV3? Doncs encara no puc explicar gaires coses perquè estem dissenyant el programa», ha relatat Nierga al programa ‘Tot es mou’ mentre molts pensaven que ja no explicaria res més que el nom.

Tot i això, la periodista ha prosseguit amb el discurs i ha donat a conèixer quina serà la columna vertebral de la seva nova tasca. «Coneixerem els pares de gent molt coneguda i de gent que admirem. Els pares de músics, d’actors, d’escriptors...», ha relatat Nierga mentre al·legava: «Així descobrirem qui són els pares i les mares que van parir aquestes cares tan conegudes».

Finalment, en ser preguntada per la seva tornada a TV3, la periodista ha explicat que «sembla que no hagi marxat mai» i ha revelat: «Tornant aquí, el meu pare està feliç de per vida».

La periodista Gemma Nierga
La periodista Gemma Nierga a la Cadena SER   | Cedida

 

Va sortir a la llum a principis d’any

Gemma Nierga va confirmar que tornaria a TV3 a principis d’any. A finals de gener, de fet, la periodista catalana va explicar que estava preparant un nou programa per a la televisió catalana després de deixar la ‘Cadena SER’, on portava més de 30 anys.

Aleshores, però, Gemma Nierga va deixar clar que, de moment, no es podia dir en què estaven treballant. «No puc explicar-ho encara. Però sí. Ells s'han interessat en què jo treballés allà, hem parlat d'idees que tenien i ens posarem a treballar en un programa molt interessant», assegurava la periodista.

Sobre TV3, així mateix, la periodista deia que només tenia «bones paraules», ja que la coneix molt bé. «Jo he anat treballant en Tv3 de forma intermitent des de fa molt temps. El planter televisiu de Tv3 és molt ric i treballant allà s'aprèn perquè es fa molt bona televisió», explicava aleshores.


Comentaris

envia el comentari