‘Mi casa es la tuya’ registra la segona pitjor dada d'audiència de la seva història

Amb un 10,7% de quota, el programa de Bertín Osorne es va veure superat per la pel·lícula d'Antena 3

Jorge Lorenzo fue el invitado de 'Mi casa es la tuya' este miércoles
Jorge Lorenzo va ser el convidat de 'Mi casa es la tuya' aquest dimecres | Telecinco

‘Mi casa es la tuya’ està passant pels seus pitjor moments. El programa de Bertín Osborne està registrant les últimes setmanes les seves pitjors dades d'audiència des que es comencés a emetre a TVE al setembre de 2015.

Si la passada setmana l'entrevista a Arrimadas i Iceta només va aconseguir un 11,1% de cuota, la d'aquesta setmana a Jorge Lorenzo només ha registrat un 10,7%, sent el segon pitjor registre de la història del programa, solament superat per l'entrevista a Garbiñe Muguruza que únicament va registrar un 10%.

El continuat descens de l'audiència podria fer que Telecinco arribés a plantejar-se la continuïtat del programa, encara que de moment no s'ha comentat aquesta possibilitat. El que sí que és clar és que dimecres que ve tindrà lloc l'últim episodi d'aquesta temporada i caldrà esperar a veure si Bertín torna a la televisió després de les festes nadalenques.

Els rivals de la nit

‘Mi casa es la tuya’ de Jorge Lorenzo va arribar al 10,7% de quota d'audiència i a 1.421.000 espectadors, quedant per sota del capdavanter de la nit del dimecres, la pel·lícula d'Antena 3 'El séptimo hijo', que va aconseguir pujar a un 14,7 % amb 1.826.000 espectadors. Per la seva banda, la pel·lícula de TVE 'De lei en lei' va aconseguir el 9,3%, mentre 'Granjero busca esposa', va quedar bastant per sota amb un 7,5%, seguida de la pel·lícula de la Sexta 'Con derecho a roce' amb un 5,5.


Comentaris

envia el comentari