'Mi casa es la tuya': el càsting més vergonyós de Carlos Sobera

El presentador de 'First Dates' va relatar, davant l'atenta mirada de Bertín Osborne, com es va despullar íntegrament en un càsting davant de 14 dones

Carlos Sobera
Carlos Sobera, altra vegada al focus de la polèmica | Telecinco

Carlos Sobera s'ha comvertit en el primer entrevistat de l'any al programa de Bertín Osborne. El presentador de 'First Dates' va assistir a 'Mi casa es la tuya' disposat a revelar intimitats de tota mena. Divertit i descarat gairebé a parts iguals, Sobera es va mostrar d'allò més còmode parlant al programa de Bertín Osborne.

Una entrevista divertida

Durant l'entrevista, Sobera va parlar de tot, fins i tot de la seva etapa com a professor a Euskadi, on va ser tirotejat per la banda terrorista, ETA. A més, també va parlar de com es va iniciar en el món televisiu com a actor a 'Al salir de clase'. El conegut presentador de 'First Dates' no es va centrar només en qüestions personals i professionals durant l'entrevista, sinó que també va delectar els espectadors amb divertides revelacions sobre la seva etapa de quan era jove, concretament quan assistia als càstings.

Carlos Sobera i la seva dona
Durant l'entrevista, Carlos Sobera va parlar sobre diversos aspectes personals i professionals | Telecinco

 

  • Més notícies relacionades: «El presentador Carlos Sobera confessa que pateix diabetis»

Durant el programa, va esmentar una prova en què, en el procés de selecció, el responsable li va demanar que es despullés totalment davant de 14 dones. Sobera, sense pensar-s'hi gaire, va acceptar i ho va fer en aquell mateix moment. «Jo li vaig dir, compte que soc de Bilbao, em puc despullar, però no em faig responsable del que pugui passar aquí», deia, amb un to divertit durant l'entrevista. A més, davant la sorpresa de Bertín, va afegir: «es van quedar totes parades... però no pel que van veure», va recordar Sobera entre riallades.

El seu pas per '¿Quién quiere ser millonario?'

Durant el programa, Bertín Osborne li va preguntar sobre la seva trajectòria professional, concretament sobre el programa d'èxit '¿Quién quiere ser millonario?'. Carlos va assegurar que va témer per la credibilitat del programa en una de les edicions. El presentador va explicar a Bertín que quan un dels concursants, Enrique Chicote, va utilitzar el comodí de la trucada per telefonar la seva dona per informar-la que arribaria a casa amb 50 milions de pessetes, temia que el públic no s'ho cregués, ja que el dia abans va passar el mateix a la versió nord-americana del concurs. No obstant això, Sobera no va encertar les seves prediccions i el programa va continuar amb normalitat.

Carlos Sobera como presentador en ¿Quién quiere ser millonario?
Carlos Sobera va témer per la credibilitat de '¿Quién quiere ser millonario?' en una de les edicions | El País

 

  • Més notícies relacionades: «Bertín Osborne: 'Dani Mateo ha fet una ximpleria i ha de pagar'»

«Per dins estava que m'enfilava com una carbassera perquè em pensava que la gent es pensaria que ho teníem tot preparat i que era una enganyifa... I la credibilitat és molt important en un concurs. I no ho estava, però ell, que coneixia la història no va poder vèncer la temptació i va dir: Doncs si l'americà ho ha fet, jo també», deia el presentador, preocupat. Malgrat el gran èxit que va tenir el programa, Sobera reconeix que prefereix repartir amor a 'First Dates' més que no pas diners.


Comentaris

envia el comentari