TENS TELEGRAM?

Ara t'enviem les últimes hores al Telegram! Clica aquí!

Un micròfon obert a 'Sálvame' destapa que Alonso Caparrós va tenir un afer amb Esther Arroyo

Reconeix que el va impactar des de la seva arribada a TVE
Alonso Caparrós revela el seu afer amb Esther Arroyo | Cedida

 

L'autoentrevista que es va fer Alonso Caparrós en l'última edició de 'Sálvame' va deixar un moment per a la posteritat. Es tracta de la relació que ha mantingut en secret amb «una famosa sensacional que el va deixar marcat», tal com va explicar durant el programa, creant la curiositat de tots els convidats i del públic, que esperaven amb ànsia tenir més informació.

 

El col·laborador televisiu va aconseguir captar l'atenció de tot el plató, afegint informació com que va succeir quan «va arribar a TVE». A poc a poc, va anar donant més detalls sobre la dona en qüestió, indicant que era rossa, famosa, protagonista a les revistes i que segueix en actiu. La cosa no va quedar aquí i Kiko Hernández va voler saber si el programa es podia posar en contacte amb ella. El que no s'hagués imaginat mai és que un micro obert destaparia per error la seva identitat: «Tens el telèfon d'Esther Arroyo?», li va preguntar el col·laborador al seu director.

 

La presentadora, Esther Arroyo | Hola.com

 

Els problemes amb el seu pare

El programa també va trucar a Andrés Caparrós, el pare d'Alonso, per preguntar sobre una possible reconciliació, i aquest diu que el seu fill no ha de dir aquestes coses a la televisió, i que si vol fer les paus, vagi a casa seva, i porti als seus fills perquè els seus avis puguin estar amb ells. I afegia també que el seu fill és un diamant en brut i la persona més bona del món, però li fa llàstima que vagi a un programa a parlar del seu pare.

 

No obstant, després va afegir que són els seus pares, i no tenen res a perdonar-li perquè l'adoren i han passat un any molt dolent, i ell deia al programa que el seu pare té tota la raó en el que diu i que a més ell també vol fer les paus però, segons el presentador, les coses no són tan fàcils, i no sap si veurà als seus pares per Nadal.

 

El rancor cap a la seva mare

Alonso Caparrós comença a explicar coses i li recrimina a la seva mare haver trucat a María Patiño per explicar-li que ell de petit tenia el complex d'Èdip, un complex pel qual manifesta un evident sentiment d'amor cap al progenitor del sexe contrari i un sentiment de rivalitat cap al progenitor del mateix sexe. En aquest cas Alonso sentia un amor cap a la seva mare i rivalitat cap al seu pare, i està molest perquè la seva mare ho va explicar a la col·laboradora.

 

La relació amb els seus fills

El presentador ha admès que es penedeix de no haver passat més temps amb els seus fills quan es va separar, perquè s'ha perdut moltes coses de les seves vides, però sembla que ara la seva relació amb ells és meravellosa. També ha confessat al programa que dins de deu anys es veu en un matrimoni consolidat, amb un bebè i amb una bona trajectòria professional.


 

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris