Jorge Javier Vázquez parlant

Un micro obert deixa Telecinco en xoc: «Desequilibrada, malament del cap»

L'audiència de Telecinco, sense paraules

A Telecinco és habitual que, als programes que tenen més repercussió sobre el món del cor, els micròfons oberts estiguin a l'ordre del dia. Especialment, a Sálvame, són donats a deixar al descobert moltes confessions dels seus col·laboradors.

Així és, i sol passar quan creuen que el micròfon està desactivat en els descansos publicitaris o quan l'espai televisiu arriba al final. El cas és que, en les últimes hores, una cosa ha tornat a fer saltar les alarmes als passadissos de Mediaset.

En aquesta ocasió, li ha passat a un dels col·laboradors que fa menys temps que treballa al programa de La Fábrica de la Tele. Ens referim a Carlos Lozano, que no ha tingut gaire cura en comentar una cosa sobre qui va ser la seva parella fa anys, la peruana Miriam Saavedra.

Telecinco testimoni d'un altre 'descuit' d'un dels seus presentadors

La guanyadora de GH VIP 6 ha estat una de les grans protagonistes de l'espai televisiu d'aquest dimarts en oferir unes declaracions a un reporter de la cadena. Tot apunta que volia cridar l'atenció tant de la cadena on treballa el seu ex com del mateix presentador de La ruta de la sandía.

Captura de Carlos Lozano a 'Sálvame'.
El debut de Carlos Lozano com a presentador del nou espai de 'Sálvame', La ruta de la sandía | Mediaset

Recordem que Carlos Lozano fa un parell de setmanes que està al capdavant d'aquest nou espai dins de Sálvame després del tancament del programa Ya son las ocho.

No obstant això, després d'uns dies recollint les opinions dels seguidors de l'espai a diverses platges espanyoles, Carlos Lozano no ha triomfat gaire. Així doncs, les audiències l'han relegat a una altra tasca dins de l'espai acabat d'estrenar.

«Miriam està malament del cap, és una desequilibrada»

La realitat és que la seva nova missió és comentar certs temes d'actualitat entre les 20.00 h i les 21.00 h, però ara desenvolupa la seva feina des del plató de Telecinco i acompanyat pel presentador.

Imatge de Miriam Saavedra amb el maletí guanyador de GH VIP
Miriam Saavedra ha provocat a la seva exparella i aquesta l'ha insultat sense adonar-se'n | GTRES

En aquest cas, Lozano ha hagut de sentir Miriam Saavedra parlar sobre el seu ex. La peruana ha afirmat que «quan em va conèixer em va dir que no pararia fins que m'enamorés d'ell».

A més a més, apuntava sobre Lozano que «ja forma part del meu passat, estem parlant del meu 'tataraex'». Després de veure el sorprenent vídeo de Saavedra, el presentador de Telecincoha estat enxampat quan el programa arribava al final.

Aquestes han estat les paraules que li ha dedicat quan creia que no estava sent enregistrat. «Miriam està malament del cap, és una desequilibrada», sentenciava.

Miriam Saavedra acusa greument un col·laborador i aquest es defensa

Però abans de dir allò, Lozano n'havia parlat en aquests termes com a resposta a les seves paraules. «Saps que vam parlar en aquesta conversa, del teu xicot i de tot. La propera vegada que et preguntin sigues una mica més sincera. No ho explicaré perquè soc un cavaller», deia.

Pla del presentador Carlos Lozano en una gala de GH VIP
Carlos Lozano no s'esperava que un micro li jugués una mala passada | GTRES

«Hauries d'explicar amb sinceritat tot el que em vas dir, però quan et preguntin per mi em respectes una mica», l'advertia. Així mateix, ahir, Lozano i Saavedra van tenir un cara a cara per videotrucada a Sálvame.

A Miriam Saavedra li va molestar que el presentador entrenés el gos que tenien perquè la mossegués. «Va fer que el gos em tingués ràbia», confessava la peruana.

Unes acusacions que deixaven perplex Carlos, qui es defensava afirmant que Miriam Saavedra va provocar el gos i que ell no havia fet res contra la seva exparella.

▶️ La felicidad de Ana Luque al llegar a España tras ser expulsada de Supervivientes 2022

Aquest cara a cara no va agradar gens a Lozano. En acabar el programa, ja aixecat per departir unes paraules amb Kiko Hernández, no es va adonar que el seu micròfon encara estava obert. Així, tot Espanya ha pogut conèixer l'opinió real del comunicador, que de manera desafortunada desqualificava greument la qui va ser la seva parella.