Miguel Ángel Muñoz revela a David Broncano els diners que té al banc

L'actor va assistir al programa 'La resistencia' i va respondre les famoses preguntes de Broncano sobre sexe i diners

Miquel Ángel Muñoz ha revelat a la resistència quants diners té
Miquel Ángel Muñoz ha revelat a la resistència quants diners té | Movistar+

L’actor Miguel Ángel Muñoz assistia el passat 24 d'abril al programa d’entrevistes de David Broncano a Movistar+ 'La Resistencia’, famós per les seves preguntes compromeses i pel seu humor peculiar. L’actor va concedir una entrevista al programa per parlar del seu projecte humanitari a Somalilàndia, i com era d'esperar, no es va poder deslliurar de les dues preguntes estrella del presentador David Broncano. 

Miguel Ángel Muñoz confessa quant té al banc

David Broncano no va perdre el temps, i va atacar l’actor amb la seva pregunta preferida: quants diners tenia al banc. La impaciència del presentador era evident: «Has fet 15 pel·lícules, 5 curts, 6 obres teatrals, 24 sèries i moltes d’elles gordes de protagonista. Masterchef! Allò és un carretó de bitllets». Exclamava el presentador mentre es fregava les mans per conèixer l’esperada resposta.

Miguel Ángel Muñoz i Broncano a 'La Resistencia'
Miguel Ángel Muñoz i Broncano a 'La Resistencia' | Movistar+

Miguel Ángel no el va fer esperar: «Des dels 10 anys que treballo en això, ara en tinc 35; és a dir, fa 25 anys que hi treballo. Hauria de tenir molta pasta al banc, però la veritat és que no tinc més de 50.000 euros al banc. I és molt trist, ho és, perquè he generat molts diners, però la vida m’ha donat altres coses i amb aquells diners he pogut ajudar altres persones». Després de la sinceritat demostrada, l’actor va rebre un fort aplaudiment per part del públic del programa.

Quantes vegades ho has fet l'últim mes?

L'actor va haver de fer front a l'altra pregunta que tots els teleespectadors esperen amb ganes cada cop que un convidat trepitja el plató de Broncano: quantes vegades ha tingut sexe durant l’últim mes. L’excusa de Muñoz per no respondre a aquesta pregunta tan compromesa va ser que l'havia de consultar amb la seva parella.

Davant d'aquesta resposta Ricardo Castella, que també estava present a l’entrevista li va contestar: «Però ho has de parlar amb ella per veure si ho pots dir o per saber quantes vegades van ser?». Finalment, l’actor decidia admetre: «Donaré una forqueta: han estat entre 1 i 20 vegades».


Comentaris

envia el comentari