Primer pla de Miguel Ángel Nicolás

Miguel Ángel Nicolás explica com està després de la malaltia que ho va canviar tot

Miguel Ángel ha travessat uns mesos molt durs per culpa de la malaltia

Miguel Ángel Nicolás ha estat un dels companys més fidels que ha tingut Ana Rosa Quintana en els últims 20 anys.

A principis de 2000, l'actual col·laborador de Ya es mediodía va conèixer la presentadora, però no va començar realitzant les seves actuals funcions en aquell programa anomenat Sabor a ti. A poc a poc, aquest va anar guanyant pes dins del món televisiu i a les productores Cuarzo i Unicorn Content.

El cas és que s'ha convertit en una de les cares més reconegudes de Telecinco pel seu bon fer. I els seus caps li han donat més confiança al llarg del temps.

Així doncs, aquest ha estat un dels periodistes que més a prop ha estat d'Ana Rosa des que anunciés que estava malalta de càncer. Una notícia que va deixar impactats tots els treballadors i companys de Telecinco, que volen que Ana Rosa es recuperi d'una vegada per totes.

Muntatge de Sonsoles Ónega amb Miguel Ángel Nicolás
Sonsoles Ónega va fitxar aquesta temporada a Miguel Ángel Nicolás pel seu programa a Telecinco | GTRES

Si per alguna cosa s'ha caracteritzat aquest és per la seva fidelitat a la periodista madrilenya, a qui recorda cada cop que pot. Ja sigui en directe o en algun photocall on acudeix en el marc de diferents esdeveniments publicitaris.

L'amic d'Ana Rosa Quintana se sincera explicant la realitat

Tot i que aquesta temporada el televisiu ha treballat per a Sonsoles Ónega, la seva amistat amb Ana Rosa els fa estar sempre molt units.

Nicolás sempre està al corrent de com va el progrés mèdic de la presentadora. Aquesta ja afronta la recta final del seu tractament per tornar com més aviat millor al lloc de treball que mai havia d'abandonar.

En les últimes hores, Nicolás ha donat una entrevista sincera en una coneguda publicació en què repassa la seva trajectòria. També fa referència al canvi d'estar amb Ana Rosa a fer-ho amb Sonsoles Ónega, i ha parlat del que ha significat la periodista convalescent al llarg de la seva vida.

Muntatge de fotos d'Ana Rosa Quintana i Miguel Ángel Nicolás
Miguel Ángel Nicolás ha parlat meravelles de la figura d´Ana Rosa Quintana | La Notícia Digital

«Jo vaig començar a Sabor a ti cobrint totes les desfilades internacionals, van ser uns anys esgotadors, però em va donar l'oportunitat de conèixer gent molt interessant. En cert sentit, sempre he volgut estar en contacte amb el món de la moda. Durant quinze anys, jo feia les portades de la Revista d'Ana Rosa, i a més amb la mateixa model», confessa entre rialles.

Pel que fa al que ha significat haver de bregar amb una notícia tan dura com la del càncer de mama de la seva amiga, l'entrevistat ha dit el següent.

«Ens han passat moltes coses bones i dolentes. Ens ha passat de tot tant en el terreny personal com professional. Jo he après moltes coses a l'estar al costat d'Ana Rosa», ha exposat obertament.

El que ha après Miguel Ángel Nicolás de tants anys amb ella

Per si no n'hi hagués prou, el col·laborador de Ya es mediodía ha revelat les bondats de la professional de Telecinco. Una dona que ha passat els mesos més durs de la vida.

Ana Rosa Quintana
Ana Rosa Quintana, fa uns dies a la festa de la seva productora | EUROPA PRESS

«Ens ha ensenyat a ser molt humils, saber tractar la gent, saber ser generós i donar-li el seu lloc a tothom. Ana és una dona molt generosa i mai no tracta d'opacar-te, que sol passar a la televisió», ha dit.

«Ens ha demostrat que és una força de la naturalesa. Ella s'aixecava a les cinc del matí, feia un programa, després feia mil coses perquè té molta energia», ha apuntat.

«Així ha portat la seva malaltia. Jo m'he quedat amb la boca oberta per com ho ha portat», confessava Nicolás, que admira cada dia més la seva gran amiga de l'ànima.