Susanna Griso a 'Espejo Público'

Miguel Ángel Revilla sembra el pànic a 'Espejo Público' amb símptomes de coronavirus

El polític assegura que durant el cap de setmana ha fet 200 petons i ha saludat a més de 1.000 persones

L'alarma pel  coronavirus és ja un tema d'Estat. No hi ha programa, reunió familiar o trobada laboral on no es parli del tema.

El programa 'Espejo Público', d'Antena 3, tampoc podia ser menys i ha dedicat bona part de la seva tertúlia d'aquest dilluns al contagi del virus. Per a debatre sobre aquest tema de plena actualitat, la presentadora Susanna Griso ha comptat amb l'opinió de persones com Miguel Ángel Revilla.

Un evident mal aspecte i molts esternuts

En aquest sentit, el famós polític de Cantàbria ha alertat a tot el públic i a la presentadora després de presentar clars símptomes  de, com a mínim, un refredat. Davant el seu evident mal aspecte i els seus esternuts, la presentadora li ha insinuat que, possiblement, tingui els mateixos símptomes que amb la infecció de coronavirus.

Però amb el seu sentit de l'humor particular, Revilla ha dit que només es tracta d'una al·lèrgia a la humitat. Ara bé, les sospites han començat a agafar més força quan ell mateix ha confessat que: «Aquest cap de setmana he fet 200 petons i he saludat a més de 1.000 persones». Això no obstant, i davant la sorpresa de tots els membres del programa, els ha recomanat no alertar-se, ja que creu que el pànic no ha d'envair l'estabilitat social del país.

Les xarxes socials també s'han fet ressò de la situació del polític

Sigui com sigui, el cert és que no només des del programa d'Atresmedia han bromejat amb els símptomes de Revilla, ja que les xarxes socials també s'han fet ressò de la situació. Ara tothom espera que no sigui el primer infectat pel virus a Espanya, ja que la seva simpatia el fa ser un dels més estimats del panorama polític del país. Mentrestant, segueixen les infeccions i els aïllaments com el de l'Hospital Parc Taulí.