Primer pla de Miguel Frigenti

Miguel Frigenti, acusat de ser infidel amb un home de Telecinco: «Ha pagat dienrs»

Miguel Frigenti podria haver enganyat la seva parella amb Cristian Suescun

Miguel Frigenti, periodista i col·laborador de Telecinco, s'ha convertit en una de les cares més populars de la petita pantalla. Va començar a treballar als mitjans de comunicació arran de la seva participació en el mític concurs Gran Hermano, on feia de comentarista. A poc a poc, va anar guanyant popularitat i actualment és un tertulià amb força pes dins de Mediaset.

Miguel Frigenti ha concursat a 'Secret Story', un programa que ha posat sobre la taula l'aspecte més privat de la vida del tertulià. Des de fa un temps manté una relació amb un canari força discret anomenat Nuha Batle. El jove no vol formar part del món de l'espectacle, però lamentablement s'ha vist embolicat en una polèmica sense precedents.

Miguel Frigenti, col·laborador de Sálvame, mirant a càmera seriós al plató de GH VIP
Miguel Frigenti s'ha passat de la ratlla | GTRES

Kiko Hernández ha donat una notícia al programa 'Sálvame' que no ha deixat indiferent cap dels seus companys. Segons la seva informació, Miguel ha estat deslleial a la seva parella Nuha amb una persona força famosa, però ha fet un pas més. Seguint les dades d'Hernández, Frigenti «ha pagat diners» per intimar amb el presumpte amant.

El concursant de 'Secret Story' ho ha negat tot i ha assegurat que aquesta història era un muntatge organitzat pel tercer en discòrdia. Es tracta de Cristian Suescun, germà de l'estimadíssima Sofia Suescun i antic concursant de Supervivientes. Miguel promet que en cap moment no ha tingut intimitat amb Cristian, però la seva actitud deia tot el contrari.

Cristian Suescun i Sofia Suescun
Cristian Suescun és germà de Sofia Suescun | La Noticia Digital

Kiko Hernández assegura que Cristian Suescun pot demostrar gràcies a uns «moviments bancaris» que Miguel li ha pagat per fer certes coses. El germà de Sofia es dedica a pujar contingut íntim a una coneguda xarxa social destinada al públic adult. Segons explica, Frigenti va contractar els seus serveis en privat i no va dir res al seu xicot Nuha.

Miguel Frigenti i els 250 euros que l'avergonyeixen

Miguel s'ha quedat sense paraules quan s'ha assabentat que Cristian Suescun presumia d'haver tingut trobades amb ell. Kiko Hernández, autor de l'exclusiva, ha aportat una sèrie de fotografies que demostren que entre Frigenti i Suescun hi ha hagut més que paraules. Tot i això, tot hauria quedat en un coqueteig virtual.

Cristian Suescun garanteix que el seu presumpte client li va pagar 250 euros per fer una videotrucada íntima i que li escriu missatges amb freqüència. Les xarxes socials s'han plegat de comentaris comentant l'última jugada de Suescun, que ja ha participat en massa escàndols. Hi ha qui considera que el germà de Sofia simplement vol publicitar-se, per això ha organitzat aquest enrenou.

Kiko ha deixat de confiar en Suescun perquè aquest no ha pogut demostrar que Frigenti li hagi pagat diners. L'exconcursant de 'Secret Story' reconeix que sí que s'ha intercanviat missatges amb el germà de Sofia, però nega haver anat més enllà. Segons ha explicat a 'Sálvame', Nuha Batle, nuvi de Miguel, sempre ha estat al corrent de tot.

Cristian Suescun sembra el caos a Telecinco

La presentadora Carlota Corredera estava al comandament de 'Sálvame' quan Kiko Hernández ha tret a la llum aquesta informació tan sorprenent. En un primer moment, confiava en la història, però després s'ha adonat que hi havia moltes coses que no quadraven. Per aquest motiu li ha demanat a Cristian Suescun que torni a Telecinco quan tingui en poder seu totes les proves.

Suescun ha posat una sèrie d'excuses per no aportar els documents que demostrarien la presumpta infidelitat. La veritat és que poca gent ha confiat en la seva paraula, ja que ha demostrat més vegades que està disposat a tot per cridar latenció.