Miguel Frigenti passa a l'atac i fa tremolar 'Ya es mediodía' i Telecinco

El col·laborador diu que no l'han trucat per tornar a treballar

Muntatge de Miguel Frigenti i Alba Carillo discutint a 'Ya es mediodía'
Miguel Fringenti ha explicat la seva experiència a 'Ya es mediodía' | CatalunyaDiari

Sembla que la relació entre el col·laborador Miguel Frigenti i el programa de Telecinco, 'Ya es mediodía' no va acabar de la millor de les maneres.

Si en un primer moment el periodista va arribar a 'Sálvame' posant en dubte al coordinador del programa on treballava, Miguel Ángel Nicolás, sembla que la relació entre ells no va acabar gens bé, tant és així que ja no se li ha tornat a veure mai més al plató de Sonsoles Ónega.

Els seus pitjors mesos a la televisió

El mateix Frigenti ha volgut relatar a 'Sálvame' els que considera que han estat els seus pitjors quatre mesos a la televisió. El col·laborador relatava que en les reunions prèvies a l'emissió del programa, ell exposava arguments en contra d'Alba Carrillo quan estava dins de 'Gran Hermano VIP'. En aquest mateix moment, Miguel Ángel Nicolás i Isabel Rábago li demanaven que no ataqués a la seva companya i que això no ho faria almenys en aquest programa.

Davant d'aquesta situació, Miguel Frigenti veia com les seves aparicions al programa eren molt buides a causa de que no podia expressar les seves opinions i que, per aquest motiu, preferia exposar-los en els debats de 'Gran Hermano', on sí que era totalment lliure de dir el que li donés la gana.

Miguel Frigenti acomiadat de 'Ya es mediodía'

Per si no n'hi hagués prou, el col·laborador explica que tots els seus companys de 'Ya es mediodía' han tornat a les tertúlies de Sonsoles Ónega, però ell no ha rebut cap trucada per tornar a la feina. A més, afegeix que fins i tot ell ha volgut contactar amb el programa per saber si seguiria comptant amb la seva col·laboració i no ha obtingut cap mena de resposta.

Finalment, Frigenti ha relatat que aquesta situació l'ha hagut de viure absolutament sol, sense el suport de cap dels seus companys que van posicionar-se a favor del programa. Marta López, i sempre segons Frigenti, tampoc va ajudar el seu amic i va decidir donar-li la raó a la direcció de 'Ya es mediodía'. 


Comentaris

envia el comentari