Primer pla de Miguel Frigenti

Miguel Frigenti es juga el seu lloc a 'Sálvame' per menysprear dues companyes

Miguel Frigenti ha quedat en dubte en revelar-se el seu comportament amb dues integrants de 'Sálvame'

Miguel Frigenti és considerat un dels col·laboradors de 'Sálvame' més controvertits per la seva vehemència i les seves males formes, les quals, moltes vegades, donen lloc a situacions realment complicades en un plató.

No obstant això, sembla que aquesta manera de ser també provoca conflictes fora de les càmeres. Així, s'ha revelat un incident que ha tingut amb dues companyes del programa i que no ha agradat gens a la direcció. Sí, perquè, segons sembla, hi ha actuat de manera dèspota.

Miguel Frigenti va tenir un pèssim comportament amb dues integrants de 'Sálvame'

Dimecres a la tarda va ser quan 'Sálvame' va revelar que Miguel havia tingut un comportament vergonyós i lamentable amb dues de les hostesses que hi treballen a la cadena.

Tot va passar, segons va comentar Sergi Ferré, dimarts passat a la zona de camerinos de les instal·lacions de Telecinco. En concret, al camerino número 13, «que és d'ús comú i el pot fer servir qualsevol company».

Segons les paraules del reporter, a 'Sálvame' «es va viure un episodi molt desagradable». A més, va afegir que Miguel «va d''estrella' i va treure a lluir el seu costat més fosc».

Realment el que va passar és que «va muntar un enrenou brutal. Ell va tenir una topada amb dues hostesses a les quals va dedicar unes paraules molt desagradables perquè s'hi va dirigir de molt males formes i amb uns fums que no serien els adequats. Fins a la planta de baix se sentien els seus crits».

Miguel Frigenti, col·laborador de Sálvame, mirant a càmera seriós al plató de GH VIP
Miguel Frigenti es va mostrar altiu i classista amb les hostesses | GTRES

Els testimonis del comportament de Miguel Frigenti decideixen parlar

El fet que el lloc on va passar tot sigui una zona de pas freqüentada per moltes persones de la cadena va propiciar que diversos treballadors presenciessin a l'incident.

Una de les persones que va assistir al moment, que ha volgut mantenir el seu anonimat, va explicar: «Vaig ser testimoni d'una situació molt incòmoda i violenta. Sobretot perquè tots som companys i tots treballem en aquesta cadena».

De la mateixa manera ha explicat: «Vaig sentir a Miguel cridar i demanant-li explicacions a les hostesses del perquè havien ficat al seu camerino Luis Rollán. Ell va cridar una de les hostesses, els va parlar en un to tan despectiu i tan classista. Era el típic to de 'Però tu amb qui et penses que estàs parlant'».

«Va ser molt desagradable. El que vaig veure jo i el que va veure tothom és que Frigenti es va comportar com un autèntic dèspota. Va ser completament inadmissible», relatava el testimoni.

Una altra de les persones que va assistir al lamentable comportament del jove va ser un col·laborador de 'Sálvame', concretament Rafa Mora. El valencià va exposar: «Jo era al camerino 14 i ho vaig sentir pràcticament tot. Va ser una vergonya i un despropòsit».

Primer pla de Rafa Mora
Rafa Mora va ser un altre dels testimonis de l'incident de Miguel Frigenti | Europa Press

Frigenti es penedeix del que ha passat

Després de donar-se a conèixer què va passar, el protagonista del lamentable fet va decidir prendre la paraula en directe i va dir: «Vaig demanar disculpes a l'hostessa, ho torno a demanar i ho demanaré tantes vegades com calgui».

«És veritat que la situació que es va viure no s'havia d'haver produït en cap moment i en soc el responsable. Estic molt penedit i també molt avergonyit», reconeixia.

Però, el programa no només va revelar l'actitud del col·laborador amb dues companyes. També el va deixar en evidència en mostrar una sèrie de converses que venen a deixar de manifest que podria haver estat infidel a la seva parella, Nuha. El suposat amant no és altre que Cristian Suescun, que va confessar que aquell li havia pagat 250 euros per tenir una videotrucada íntima amb ell.