Miguel Frigenti, col·laborador de Sálvame, mirant a càmera seriós al plató de GH VIP

Miguel Frigenti revela la realitat que es viu a 'Sálvame': «Hi ha pocs amics»

Miguel Frigenti s'ha pronunciat sobre la seva experiència diària a 'Sálvame' i aquells col·laboradors als quals considera els seus amics

Enmig de l'enrenou generat amb la decadència de 'Sálvame', que sembla estar travessant les seves hores més baixes, Miguel Frigenti llança un nou dard enverinat contra el programa.

Tot ha succeït quan el col·laborador s'ha sincerat respecte a la realitat que viu darrere de càmeres. Així, ha exposat a aquells col·laboradors amb els quals manté una amistat i també a altres on la relació es limita a l'aspecte laboral.

«És un món molt competitiu i volàtil. Amics com a tal tinc pocs», ha reconegut a la revista 'Lecturas'. De fet, Frigenti admet comptar amb tan sols tres amics de veritat en el programa de tertúlies.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

«Belén Esteban sempre ha estat aquí i és amiga», ha començat explicant. «Tinc molta complicitat amb Lydia Lozano», afegeix.

«I, malgrat tot el que ens ha passat, també li tinc afecte a Marta López, encara que de vegades la mataria perquè sempre opinem de manera diferent», ha destacat.

A més, cal recalcar que 'Sálvame' és molt més del qual es veu en pantalla, ja que compta amb molta gent que treballa a preu fet darrere de càmeres perquè tiri endavant. Per tant, el tertulià també compta amb molts amics que no són tan coneguts.

«I de gent que treballa darrere de la càmera, doncs també. De vegades em sento molt més a gust amb ells que amb els meus companys», admet.

A més, Frigenti no ha dubtat a pronunciar-se llargament sobre el terme 'amic' i el que significa realment per a ell.

Miguel Frigenti parla sobre les seves amistats a 'Sálvame'

«Aquí utilitzem el terme 'amic' molt a la lleugera, em sembla a mi, i això és el que hauria de fer por i causar rebuig», ha assenyalat al respecte.

«El que passa és que molesta molt que algú faci la seva feina i digui sense pèls a la llengua el que pensa de l'actitud dels altres», afegeix.

I és que el col·laborador no s'ha estalviat rebre nombroses crítiques per part de la resta dels seus companys. De fet, ell ja ha demostrat que a la guerra i a la feina tot s'hi val. Així, Miguel ha tret a la llum els draps bruts de diversos companys, amb molts dels quals no manté cap relació.

«No bloquejo als meus companys, però tampoc li poso m'agrada a 'tuits' on posen verd als meus amics i als programes que em donen per menjar», carregava contra María Patiño.

Malgrat això, Miguel no té cap problema i confessa dormir molt tranquil cada nit: «Si em volen dir fals o grimpa per això, que ho facin. Més grimpaire és el que fa la pilota i et diu el que vols escoltar per evitar-se problemes i caure-li bé a tothom. Aquest rotllo no va amb mi».

Miguel s'ha guanyat tant suports com detractors en el temps que porta col·laborant en el programa de tertúlies. «Dono una imatge de prepotent que no em fa cap favor», recalca.

En la seva opinió, a l'hora de treballar a 'Sálvame' cal deixar els favoritismes a un costat. «Donar suport o criticar a algú basant-se en amiguismes de passadís és una falta total de professionalitat», assenyala.

Miguel arriba a titllar-ho com «una falta de respecte a l'audiència que ens veu, ja que per a això hi ha els defensors i els familiars». Per tant, exposa la dificultat que suposa mantenir la cadira al programa de Carlota Corredera i Jorge Javier Vázquez.

Després de l'emissió de la docu-sèrie de Rocío Carrasco, Frigenti no tenia problema a reconèixer que havia hagut de posicionar-se en el seu bàndol per guanyar-se el favor dels alts càrrecs. Una cosa que ha beneficiat la seva carrera.

«Crec i he de reconèixer que a mi m'ha beneficiat i m'ha vingut bé per a la meva carrera. A més, estic molt orgullós de la feina que he fet, i crec que ho he fet millor que molts companys amb molts més anys de trajectòria professional que jo», conclou.