Fotomuntatge de Miguel Marcos i Andrea Janeiro

Miguel Marcos revela a Andrea Janeiro que s'han complert els pitjors presagis

Miguel Marcos sap com afecta aquesta notícia a Belén Esteban

Belén Esteban és una de les figures més icòniques de la televisió espanyola dels darrers 20 anys. Des que saltés a la fama per la seva relació amb Jesulín de Ubrique, la col·laboradora de 'Sálvame' s'ha anat guanyant un lloc als platós. I ho ha fet així fins a fer-se fixa als programes capdavanters de la cadena de Fuencarral.

Miguel Marcos sap que la seva dona porta tota la vida a 'Sálvame'. I encara que fa mesos anunciava que volia deixar la televisió en poc temps, la veritat és que encara tenim Belén per a estona. Però amb què no comptava la col·laboradora és que es veiés afectada per una inoportuna caiguda, que l'ha postrat a casa des de fa dos mesos.

Miguel Marcos confirma els pitjors presagis sobre la seva dona

Sens dubte, Belén Esteban no va tenir la més gran de les sorts al plató de 'Sálvame' quan de manera molt estranya, va acabar trencant-se la tíbia i el peroné en ple directe. El cas és que Belén Esteban s'ha perdut molts dels projectes que tenia pendents per a aquesta primavera a causa d'aquesta desafortunada caiguda.

Imatge de Belén Esteban en una ambulància.
Belén Esteban no va poder anar a l'esdeveniment d'alta costura a causa de la caiguda | GTRES

El cert és que alguns li feien moltíssima il·lusió a la parella de Miguel Marcos. Per exemple, el que va tenir lloc dimecres passat al plató número sis de Telecinco.

Parlem d'un format que 'La Fábrica de la Tele' veia bé rescatar i que per fi vam veure com tornava a 'Mediaset'. Estem parlant de la 'Sálvame Fashion Week', que va celebrar la seva tercera edició després de sis anys de sequera i ho va fer amb tots els luxes.

Malauradament, la mare d'Andreíta, encara en plena recuperació de la seva operació de tíbia i peroné, no va poder acudir a un esdeveniment que esperava com a l'aigua del maig.

Belén, absent per força en el format que més il·lusió li feia

El cas és que Belén Esteban va sortir a col·lació a la gala de la 'Fashion', en què van desfilar fins a 17 col·laboradors. Uns models per un dia que van ser vestits per Ágatha Ruiz de la Prada, Ana María Aldón i diversos dissenyadors novells escollits per a l'ocasió.

Foto de Belén Esteban.
Belén Esteban assisteix al gran èxit d'un format que ha recuperat 'Sálvame' | Telecinco

Així les coses, en un moment donat Jorge Javier va recordar a la 'Princesa del poble' i li va enviar una afectuosa salutació des de plató. El presentador català recordava que a Belén li hauria agradat ser present a la 'Sálvame Fashion Week', però el cert és que una ximple caiguda ho va impedir. Alhora, Carmen Lomana, jurat de la gala, també va enviar un petó a la madrilenya.

Llavors, la tertuliana haurà d'esperar a la següent edició, que vists els índexs d'audiència tan reeixits que ha aconseguit, no seria estrany que el 2023 tornés a Telecinco. La veritat és que a Belén Esteban li ha fet molta ràbia no haver estat partícip d'aquest esdeveniment que tan bona audiència ha aconseguit.

Màxima audiència per a Telecinco gràcies a la 'Sálvame Fashion Week'

La 'Sálvame Fashion Week' va tornar liderant Telecinco. Va ser el més vist de la seva franja (de 21:55 a 01:16h) en congregar de mitjana un 17.1% de quota i 1.852.000 espectadors.

Captura de María Patiño i Jorge Javier Vázquez a la 'Sálvame Fashion Week'.
María Patiño amb Jorge Javier Vázquez a la gala de dimecres passat | Mediaset

Unes bones dades per a l'especial conduït per Jorge Javier Vázquez i Adela González. I a més a més, unes xifres que permeten a la cadena de Fuencarral seguir tenint el comandament de dimecres després del canvi de programes amb 'Supervivientes:Tierra de nadie'.

La tornada d'aquesta tercera 'Sálvame Fashion Week, la primera emesa en ple 'prime time', es va deixar notar a les dades d'Alba (12,1%). La ficció d'Antena 3 va perdre un punt respecte al seu episodi previ. I ara assisteix al final de la setmana que ve per sota dels 1,5 milions d'espectadors a Antena 3.