Primer pla de Miguel Ángel Silvestre amb ulleres de sol

Acusen Miguel Ángel Silvestre d'haver trencat un famós matrimoni

L'actor està en el punt de mira per les seves últimes actuacions

Miguel Ángel Silvestre avui dia és un dels actors més famosos d'Espanya. La seva participació en la sèrie de Telecinco 'Sin tetas no hay paraíso' el va posicionar en el gran aparador nacional. El seu personatge de 'El Duque' ha estat un dels més famosos de la ficció espanyola.

Per aquest motiu Miguel Ángel Silvestre és una de les celebritats més perseguides. La seva vida privada ha estat perseguida per centenars de fotògrafs. La revista 'Semana' va publicar fa uns dies una informació en la qual es donava nom a la seva nova parella. L'actor actualment està sortint amb una jove madrilenya de vint-i-quatre anys anomenada Clàudia.

La seva xicota treballa al Departament de Comunicació d'Agatha Ruiz de la Prada. Clàudia ha estudiat recentment Estilisme i Direcció Creativa de Moda a l'escola de disseny de l'Institut Marangoni de Milà.

Fa diversos dies aquesta jove i Miguel Ángel Silvestre van ser caçats en actitud molt afectuosa. No obstant això aquest cap de setmana 'socialité' ha comptat una autèntica bomba sobre l'actor i sobre alguna cosa que ha fet que està donant la volta al món. Segons el programa de Telecinco presentat per María Patiño, l'actor està darrere de la ruptura entre Lali Expósito i Santiago Mocorrea, una de les parelles més famoses d'Argentina.

Miguel Ángel s'ha guanyat una mala fama

«És gairebé obvi que Miguel Ángel està enamorat de l'actriu argentina», ha explicat Gonzalo Vázquez a 'socialité'. Pel que sembla, segons han explicat en el programa de Maria Patiño, Miguel Ángel Silvestre anava darrere de moltes noies. Concretament a l'Argentina, l'actor s'ha guanyat una fama de 'latin lover'.

Gonzalo Vázquez fins i tot ha afegit que al país llatinoamericà l'actor espanyol hauria tingut diversos romanços, un d'ells amb una fan seva argentina. Cal recordar que recentment van sortir a la llum àudios íntims de Miguel Ángel Silvestre. En aquestes converses l'actor li va enviar diversos missatges pujats de to a una model russa, que després va resultar que no existia, que era tot d'un muntatge en què també van caure diversos famosos.

Ara està per veure si aquesta ruptura de la Lali Expósito i Santiago Mocorrea té alguna cosa a veure amb l'actor espanyol. De moment Miguel Ángel Silvestre sembla que ha assegut el cap amb la seva noia. Al programa de Telecinco s'ha explicat que a l'Argentina veuen a l'actor com un «depredador», que va sempre darrere de les dones.