Miguel Rellán confessa la seva dura experiència amb el coronavirus

L'actor ha reconegut que ho ha passat molt malament

L'elenc d'actors i actrius de 'La que se avecina'
Miguel Rellán confessa la seva dura experiència amb el coronavirus | Telecinco

L'actor Miguel Rellán ha revelat a 'Espejo Público' que ha passat un coronavirus molt dur, pel qual va estar 20 dies hospitalitzat. La parella de Rosa María Mateo ha explicat en directe com ha estat de difícil passar tant de temps tancat, així com els múltiples dolors que ha sentit.

El popular actor destaca per haver interpretat recentment a un polític corrupte a 'La que se avecina'. Miguel Rellán, de la mateixa manera que milers de persones a Espanya, ha patit el coronavirus de la pitjor manera possible.

Les declaracions que ha fet a Antena 3 han estat realment esgarrifoses.

Miguel Rellán sentia que moria

«No sabia què m'estava succeint, no ho havia sentit mai, com si el cos no fos meu, i vaig preguntar: això és morir-se?», ha confessat l'actor a 'Espejo Público', donant a entendre que aquesta malaltia és realment dura.

Fa uns dies, va explicar a 'AISGE' que «vaig començar a trobar-me malament, vaig anar a urgències i a partir d'allí ho tinc tot desdibuixat». Realment, la Covid-19 ha estat molt complicada per a ell, tant que fins i tot va sentir un dolor de «mort».

«No podia ni tan sols aixecar el braç, era com si m'haguessin clavat una pallissa, tot i que estava convençut que no moriria», explicava. Miguel Rellán va estar 21 dies hospitalitzat, i malgrat que la seva vida no va córrer perill, l'actor va tenir molta por. 

L'actor ha volgut fer una crida a la societat, a conscienciar-se sobre tot el que està passant. És important que la gent s'ho prengui seriosament. Para Rallán, és fonamental mantenir la distància de seguretat, així com l'ús de mascareta. Ara mateix la situació a Espanya és molt perillosa, amb més de 580 brots actius. Aquest virus ens afecta a tots.

L'actor ha reconegut que ja es troba millor, tot i que el coronavirus és una malaltia que deixa seqüeles com la fatiga. Malgrat això, Rellán té ganes de tornar als escenaris, especialment als del teatre, lloc que l'apassiona.

Mentre es recupera al 100, el mític actor de 'Compañeros' manté una vida saludable i fa esport cada dia. 


Comentaris

envia el comentari