Miki Núñez la lia a 'OT' en plena actuació

El cantant va sorprendre tothom afegint una estrofa en català enmig de la cançó 'Celébrate'

Miki Núñez
Miki es va posar a cantar en català enmig de l'actuació | Twitter (@mikinunez)

 

Miki Núñez va ser l’estrella convidada ahir al plató d’’Operación Triunfo’ en la quarta gala d’aquesta edició, amb una actuació memorable del seu tema ‘Celébrate’, que va alegrar el dia a molts catalans que estaven veient el programa.

I és que el de Terrassa va tenir una sèrie de gestos que van ser molt significatius per molts espectadors del programa, com quan es va presentar vestit amb el seu polo groc, o quan va passar-se al català en plena actuació i en una estrofa escollida al mil·límetre, per exclamar: «Serem lliures!».

 

Miki deixa tothom bocabadat a mitja actuació

A Miki, amb el seu bon rotllo i amb la bona sintonia que desprèn a l’escenari no l’atura res, i va deixar amb un pam de nas al públic en directe i als espectadors a casa seva quan cap al final de la cançó, l’egarenc va incloure sense previ avís una estrofa en català, de la versió catalana del tema ‘Celébrate’, que va preparar per a la Marató de TV3 i que diu així: «Res ja no m’espanta, ara sé que la força m’acompanya, porta aquest got que brindarem, serem lliures, això ho celebrarem».

 

Aquest fet no va passar desapercebut a ningú, i les xarxes de seguida van embogir amb el gest del cantant, que va colar aquest petit trosset en català en directe a la televisió pública espanyola, quan a més, fa un any va ser precisament ell qui es va convertir en el primer concursant a cantar en català en aquest concurs, amb l’aplaudida i apoteòsica ‘Una lluna a l’aigua’ de Txarango. Aquest cop, el català ho ha tornat a fer i ha deixat els seus seguidors aplaudint a més no poder i traient-se el barret davant la valentia i el gest del cantant.

 

 

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari